24.11.2016

National Geographic huomioi Torassiepin ja kansallispuistot

National Geographic on listannut sivuillaan matkakohteita, joissa se suosittelee ihmisiä käymään vuonna 2017. Listaan pääsivät mukaan mm. Torassieppi ja Suomen kansallispuistot.

”Suomen 40 kansallispuistoa, 12 erämaa-aluetta ja kuusi kansallista vaellusaluetta ovat pyhäkköjä hiljaisuuden etsijöille. Ei ole ihme, että Suomi juhlii satavuotista itsenäisyyttään 2017 neljällä kansallisella Suomen Luonto -päivällä ja osoittamalla Hossa-vaellusalueen maan 40 kansallispuistoksi”, National Geographic suitsuttaa.

Media nostaa esiin myös mahdollisuuden irtautua jatkuvasta online-läsnäolosta Suomessa. ”Liity talviseen digitaalisen detox-kuurin joukkoon wifittömässä Torassiepissä, maalaismaisessa ja kaukaisessa porofarmissa. Puhelimia tai muita elektronisia laitteita ei sallita, mikä vapauttaa sinut keskittymään palauttavampiin tavoitteisiin, kuten porokelkkailuun tai lumikenkäkävelylle koskemattomalla lapin tundralla, metsissä ja ylängöillä.”

Media suosittaa myös kokeilemaan suomalaisia herkkuja, kuten lakritsia sekä Tupla-suklaapatukoita. Seikkailunhaluisimmille suosituksen saa salmiakki.

linkki Talouselämän juttuun: http://www.talouselama.fi/uutiset/suomi-sai-taas-huomattavaa-kansainvalista-tunnustusta-matkakohteena-6600362

Takasin edelliselle sivulle