Hallinto

Kuntatiedote

Muonion kuntatiedote on ilmestynyt elokuusta lähtien uudessa muodossa Luoteis-Lappi -lehdessä. Tiedotteesta on kuntalaisten ja muiden kansalaisten luettavissa ajankohtaisten kuulumisten lisäksi mm. kunnan virallisia kuulutuksia ja tiedotteita, tärkeitä päivämääriä, tapahtumailmoituksia ja henkilöstöuutisia. Uusimuotoinen tiedote ilmestyy lehdessä 1-2 kertaa kuukaudessa.

Jokaiseen talouteen jaettua kuntatiedotetta on laadittu 80-luvulta alkaen ja se on vuosien saatossa koettu hyväksi välineeksi lähitiedotustoiminnassa. Tiedotteen jakelun ja kokoamisen osalta on nyt koittanut uusi aika ja sen tekemisessä käytetään hyödyksi Luoteis-Lappi -lehden ammattiosaajia.

Kuntatiedotteet löytyvät pdf-muotoisina Uusimmat tiedottee -osiosta. Ne on sieltä helposti tulostettavissa.

Kuntatiedotteeseen tuleva materiaali toimitetaan sähköpostina osoitteeseen paivi.lapiolahti@muonio.fi otsikolla ”Kuntatiedote”. Materiaalin tulee olla Päivillä kuntatiedotteen ilmestymisviikkoa edeltävällä viikolla torstaina klo 15 mennessä.

Uusin tiedote on ilmestynyt 26.4. Seuraava tiedote ilmestyy poikkeuksellisesti vasta torstaina 24.5.

Kuntatiedotteet ilmestyvät aina parittomina viikkoina.

Josko sinulla on mielessä jokin tärkeä hetki, kun tiedotteen olisi hyvä ilmestyä, niin vinkkaathan siitä Päiville.

Tiedotteeseen voidaan sisällyttää myös yleishyödyllisten järjestöjen ja laitosten tiedotteita sekä uutisia uusien yritysten tarjoamista palveluista.

Jos sinulla on ideoita tai kysymyksiä kuntatiedotteeseen liittyen, ota yhteyttä:
Elinkeinokoordinaattori Päivi Lapiolahti p. 040 489 5153 tai paivi.lapiolahti@muonio.fi
tai laita viestiä kunnan kirjaamoon kirjaamo@muonio.fi