Ilmoitukset

Tarjouspyyntö: Biohajoavien liiketoimintamahdollisuudet Tunturi-Lapissa -hanke

Kategoriat


Uutiset (6)

Ilmoitukset (4)

Tarjouspyyntö: Biohajoavien liiketoimintamahdollisuudet Tunturi-Lapissa -hanke

heinä 6. 2018 11:55 |

Tarjouspyyntö koeajoista liittyen hankkeeseen; Biohajoavien liiketoimintamahdollisuudet Tunturi-Lapissa

Muonion kunta pyytää tarjousta seutukunnan biohajoavien syötteiden koeajoista. Koeajojen tarkoitus on testata biohajoavien syötteiden potentiaalia energiatuotannossa ja maanparannusaineina. Lopputuloksena odotetaan analyysia ja raporttia koeajojen tuloksista.

 

Tarjouspyyntö kuljetusjärjestelyistä ja esikäsittelyistä liittyen hankkeeseen; Biohajoavien liiketoimintamahdollisuudet Tunturi-Lapissa

Muonion kunta pyytää tarjousta esikäsittelyistä ja kuljetusjärjestelyistä seutukunnan biohajoavien syötteiden koeajoja varten. Syötteet kerätään Tunturi-Lapin kuntien alueelta ja kuljetetaan tarjouskilpailussa valittuun koeajopaikkaan Suomessa. Koeajoja varten biohajoavat syötteet tulee esikäsitellä.

 

Tarjouspyyntö selvityksistä liittyen hankkeeseen; Biohajoavien liiketoimintamahdollisuudet Tunturi-Lapissa

Muonion kunta pyytää tarjousta selvityksistä, mallinnuksista ja suunnitelmista seutukunnan biohajoavien ainesten mahdollisuuksista energiatuotannossa ja maanparannusaineina. Tuloksena odotetaan Tunturi-Lapin biohajoavien liiketoimintakonseptia, jolla edistetään tämän toimialan yrittäjyyden syntymistä Länsi-Lappiin.

 

Tarjoukset tulee toimittaa 6.8.2018 klo 16:00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tarjous@muonio.fi.

Kaikki tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse maaseutupäällikkö Heikki Kauppiselle 23.7.2018 mennessä osoitteeseen heikki.kauppinen@muonio.fi.

Kysymykset vastauksineen julkaistaan osoitteessa www.muonio.fi 30.7.2018 mennessä.

Tilaajan tavoitteena on ratkaista hankinta 20.8.2018 mennessä.

 

 

Takaisin