Palvelujaan tarjoavien yritysten lista

Keräämme kunnan www-sivuilla ja Tunturi-Lappi facebook-sivulla/nettisivuilla julkaistavaksi Muoniossa koronaviruksen aiheuttamana poikkeusaikana tarjolla olevat  palvelut.

Palveluiden listaa täydennetään ja päivitetään sitä mukaa kun yritykset ilmoittavat meille tietojaan. Jos haluat oman yrityksesi tiedot sivuille ja tarjoat Muonion alueella kotiinkuljetuspalvelua, kotona tarjottavaa palvelua, verkkokauppatilausmahdollisuutta, asiointipalvelua jne., ilmoitathan meille tietosi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen nina.wigley@muonio.fi .

Huom! Muonion kunta ei vastaa mahdollisista muutoksista, tarkista palvelun saatavuus aina ensin palveluntarjoajalta.

Päivitetty 30.3.2020

KAUPAT / LIIKKEET / HUOLTAMOT

K-market Muoniontori
TARJOTTAVA PALVELU: Päivittäistavarakauppa. Ruuan verkkokauppa, valmius ostosten kotiinkuljetukseen. Verkkokaupassa kattava valikoima ja samat hinnat kuin myymälässäkin. Asiamiesposti, Nordea laskuautomaatti, Osta & nosta, Prepaid-liittymät. HUOM! KAUPASSA ENSITUNNIT KLO 8-10 VARATTU RISKIRYHMIEN ASIOINTIAJOIKSI.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Ruokavarastojen täydentäminen onnistuu helposti osoitteessa www.k-ruoka.fi/kauppa/k-market-muoniontori. Noudata palvelun antamia ohjeita.

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-market-muoniontori

 

S-market Muonio
TARJOTTAVA PALVELU: Päivittäistavarakauppa, keräilypalvelu 10 € / keräys. ABC-automaatti, Postin pakettiautomaatti, nestekaasupalvelu, käteistä kassalta s-tililtä. HUOM! ENSIMMÄINEN AUKIOLOTUNTI ON RAUHOITETTU RISKIRYHMIIN KUULUVILLE (MA-LA klo 8-9 JA SU klo 10-11).

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Selkeät keräilytilaukset s-postilla osoitteeseen: s-market.muonio@sok.fi. FB-sivuille https://www.facebook.com/SMarketMuonio/ päivitetään tietoja.

 

Muonion Konepiste Oy
TARJOTTAVA PALVELU: ATK-tekninen tuki, kodinkoneet, puhelimet, tietokoneet, kaikki kodin tarvikkeet, prepaid-liittymät, puhelimet.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: kaikki mahdollista kuljettaa kotiin, tilaukset voi tehdä myös puhelimitse numeroon 016 532 221

http://www.muonionkone.fi/

 

Muonion Autotarvike Ky
TARJOTTAVA PALVELU: Moottoriajoneuvon osien ja varusteiden vähittäiskauppa. AGA-kaasupalvelut, hydrauliikkapalvelut.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset voi tehdä myös puhelimitse numeroon 016 532 551. Kotiinkuljetus sopimuksen mukaan lähialueella.
 

Tunturi-Lapin Autohuolto Oy
TARJOTTAVA PALVELU: Huollot ja korjaukset, sijaisautopalvelu. Meiltä voi myös vuokrata edullisesti sijaisauton oman auton huollon ja korjauksen ajaksi. Auton voi myös vuokrata muuhun käyttöön.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Ajanvaraukset ja huoltotiedustelut parhaiten soittamalla 040 580 7057 (V-P), 044 705 6501 (Halli). Puhelimitse voi sopia erikoisjärjestelyistä, mikäli ei itse pääse paikan päälle.
https://tunturilapinautohuolto.fi/

 

SEO Muonio
TARJOTTAVA PALVELU: Perinteiset huoltamopalvelut, Matkahuoltoasiamiespiste, ScandiaRent autonvuokrauspalvelut, Rolls –hampurilaisravintola, majoituspalveluita, talvisin pilkkitarvikkeet, syötit, kairat.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Ruokien Take away-tilaukset voi tehdä puhelimitse numeroon 044 705 6500, maksun voi tehdä pankki- tai luottokortilla myös puhelimitse.

http://seomaki.fi/seo-muonio

Muonion Kukka ja lahja
TARJOTTAVA PALVELU: Kukat, tilaustyöt, kotiinkuljetus.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Maanantaihin klo 10.30 mennessä tehdyt saman viikon tilaukset pyritään saamaan tukusta. Aukioloajat vaihtelevat tällä hetkellä, voit tarkistaa FB:sta: https://www.facebook.com/421676635281882/photos/a.421843961931816/638001603649383/?type=3&theater ja kaupan ovelta. Puhelimitse ja sähköpostitse saa yhteyden ma-pe klo 10-17.

YHTEYSTIEDOT + S-POSTI: Hanna 040 664 0254, muonionkukkajalahja@gmail.com

 

TAKSIT / KULJETUSPALVELUT

Taksi Hietala
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut, myös tavaroiden ja ruokien kotiinkuljetusta Muonio-Kittilä alueella

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Palvelu tilataan puhelimitse seuraavista numeroista: Muonio 040 654 5410, Kittilä 040 704 6530
 

Taksi P. Hirsikangas
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut. Poikkeuksellisena aikana tarjoamme myös poikkeuksellista palvelua: jos tarvitset kaupassakäyntiin apua, voit soittaa meille. Voimme käyttää teitä kaupassa tai tehdä ostokset puolestasi. Voit myös odottaa kotona tai taksissamme. Emme veloita odotusaikaa. Hinnat palvelulle 1-20 km 10-25 € riippuen siitä, kuinka kaukana kaupasta asiakas asuu; hinnat voidaan myös sopia tapauskohtaisesti tai jakaa useamman asiakkaan kesken. Auto 1+8 henkeä. PALVELU SUUNNATTU ENSISIJAISESTI RISKIRYHMILLE CORONAN VUOKSI.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Palvelu tilataan puhelimitse numerosta 0400 793 112

 

Taksi Taisto Immonen
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut, pikkubussi (1+8), pyörätuoli- ja paarikuljetus. Ruokatoimitukset ja kauppa-asioiden hoitaminen, apteekissa käynti onnistuu sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 397 761
 

Taksi Taneli Roimaa
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut (1+6). Ruokatoimitukset ja kauppa-asioiden hoitaminen, apteekissa käynti onnistuu sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 050 301 7064
 

Villen Pirssi
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut 2 kpl 1+8 inva- ja paarivarustus. Ruokatoimitukset ja kauppa-asioiden hoitaminen, apteekissa käynti onnistuu sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 045 845 0300

http://www.villenpirssi.fi/

 

Taksi Esa Salmi
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut (1+6 ja 1+4 hlöä). Ruokatoimitukset ja kauppa-asioiden hoitaminen, apteekissa käynti onnistuu sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 391 905
 

Muonion Autokoulu Ky, Kuljetuspalvelu Hartikainen
TARJOTTAVA PALVELU: Autokoulu ja kuljetukset toimivat normaalisti. Käytössä umpikorinen rahtiauto ja umpikorinen pakettiauto. Ruokakuljetukset onnistuvat sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset joko puhelimitse 040 5533 730 tai s-postilla harri@kuljetuspalveluhartikainen.com

http://muonionautokoulu.com/muonionautokoulu/

 

TERVEYS / HYVINVOINTI

Lääkäriasema Terva

TARJOTTAVA PALVELU: Yksityislääkärin palvelut (ml. pienet toimenpiteet, todistukset ja lausunnot), fysioterapia, työterveys, rokotukset. Diagnostiikka: laboratoriopalvelut, spirometria, uniapnearekisteröinnit ja holter-tutkimukset (EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti). Kuvantamistutkimukset ja erikoislääkärikonsultaatiot lähetteellä. Kiireellisempien asioiden lisäksi pitkäaikaiset vaivat, lääkkeiden uusinnat, pienet toimenpiteet, todistukset/lausunnot ja välttämättömät terveystarkastukset ja kontrollit on mahdollisia. LSHP:n ohjeistuksen mukaisesti emme hoida toistaiseksi koronapotilaita.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Avoinna pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16. Ajanvaraus puhelimitse pääsääntöisesti ma-pe 8-16. Jätä viesti vastaajaan, jos et tavoita heti. Soitamme takaisin useimmiten saman päivän aikana. Työterveyslääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri Tuomas Liikavainio: 044-972 2878 Työterveyshoitaja Tiina Hauensuo: 045-642 1820 Työfysioterapeutti Maria Haavisto: 050-436 3501. Palvelua tarjotaan osoitteessa Puthaanrannantie 15b as. 1. 99300 Muonio. Lääkäriasema Terva on avoinna käytännössä ympäri vuoden.

http://www.laakariasematerva.fi/

 

Muonion apteekki

TARJOTTAVA PALVELU: Toivomme, että hengitystieinfektiota sairastavat henkilöt eivät tule itse asioimaan apteekkiin, vaan pyytävät apua läheisiltään. Vanhusväestö saa apua tarvittaessa myös kunnan vanhustyön työntekijöiltä. Ennen asiointia olisi hyvä soittaa Muonion apteekin farmaseuttiselle henkilökunnalle, puh. 016 532 321 tai 040 963 0010. Siten varmistetaan, että asiamiehen mukaan lähtee oikeat lääkkeet ja asiakas saa ohjeet lääkkeen käytöstä. Samalla voidaan keskustella lääkkeen vaihdosta edullisempaan valmisteeseen, asiakkaan niin halutessa. Ongelmatilanteissa kannattaa soittaa apteekin henkilökunnalle, autamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan. Myös apteekkarin numeroon voi soittaa puh. 040 840 4048. Jos emme pysty asiakasruuhkan vuoksi heti vastaamaan puhelimeen, soitamme tilanteen rauhoituttua vastaamattomiin puheluihin.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Muonion apteekki on avoinna kuten tähänkin asti ma-pe 9:00-17:00, la 10:00-14:00 ja su suljettu.

 

Tuccapaja
TARJOTTAVA PALVELU: Parturi-kampaamopalvelut ma-pe 8-16 toistaiseksi

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse tai netin kautta 044 2443 181 tuccabaja.muonio@tuccabaja.comhttp://www.tuccabaja.com/toimipisteet/tuccabaja-muonio

 

RAVINTOLAT / KAHVILAT

Swiss Cafe

TARJOTTAVA PALVELU: Kahvila- ja konditoria tuotteet, sveitsiläisiä erikoisuuksia makeaa ja suolaista. Avoinna joka päivä klo 10-17. Voi myös tilata kotiin vietäviksi (ei kuljetusta). Oma verkkokauppa pienestä valikoimasta tuotteita.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset numeroon 040 354 8333
 

Tunturiporo

TARJOTTAVA PALVELU: Täyden palvelun poronlihamyymälä, lounaskahvila. Meiltä kylmäsavuporonliha, paistikäristys, fileet, 100% porosäilyke, poronkäristyssäilyke ja muuta poroherkkua. Tehdään myös kotiannoksia tilauksesta noutopalveluna.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 394 098. HUOM! Tarkistathan aukioloajat nettisivuilta http://www.tunturiporo.fi/
 

KIINTEISTÖHUOLTO / RAKENTAMINEN JA KORJAUS

Muonion Rakennustarvike Oy
TARJOTTAVA PALVELU: Kaikki mitä rakentamiseen tarvitset. Toimitamme rakennustarvikkeita koko Luoteis-Lapin ja Ylä-Lapin alueelle.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: tilaukset puhelimitse numeroon 016 532 532
https://www.muonionrakennustarvike.fi/

Kiinteistöhuolto Hyöky Oy
TARJOTTAVA PALVELU: Kiinteistöjen huoltotyöt (sisä- ja ulkotyöt, myös kodin pikku askareet, lampun vaihdot, lattiakaivojen puhdistukset), uudis- ja korjausrakentaminen, lumityöt koneellisesti ja käsin, rakennustelineiden vuokraus. Asiakas saa kotitalousvähennyksen.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse tai sähköpostitse Petri 0400 690 265 petri@hyoky.fi , Minna 040 841 4630 minna@hyoky.fi, https://hyoky.fi/
 

Enojärvi kodinkonehuolto
TARJOTTAVA PALVELU: Kodinkoneiden huolto ja korjaus, ravintolalaitteiden korjaukset

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 412 2642
 

Lapin Rakennuspalvelu Sieppi
TARJOTTAVA PALVELU: Rakennuspalvelut Tunturi-Lapin alueella, myös kiinteistöhuolto ja kaikki siihen liittyvät työt, Oloksen alueella lumityöt, talonmiespalvelut

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 777 389
www.lapinrakennuspalvelu.fi

 

LVI- JA KYLMÄALA / KOTITALOUSPALVELUT

LVI- ja Kylmä-Äijät
TARJOTTAVA PALVELU: LVI-alan työt ja huollot, putkityöt.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 046 600 5411
https://www.lvijakylmaaijat.fi/

 

Toiminimi Marko Brännare
TARJOTTAVA PALVELU: Polttopuiden teko, lumityöt, pihatyöt, talonmiestyöt.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 044 970 7318.

 

T:mi Siivous ja huolinta Pirttihirmut
TARJOTTAVA PALVELU: Kevyet siivoustyöt, avustus kauppa-asioissa.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 040 835 8539

 

Aune Sieppi
TARJOTTAVA PALVELU: Lumen kolausta, puutarhan hoitoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse 040 561 8681

 

Leilan pito- ja siivouspalvelu
TARJOTTAVA PALVELU: Pito- ja siivouspalvelut

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 040 936 3008

 

T:mi Katja Kuru
TARJOTTAVA PALVELU: Siivous- ja talonmiespalvelut

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 040 743 2443

 

Monisopeva
TARJOTTAVA PALVELU: Siivouspalvelut, avustus kaupankäynnissä.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 044 569 3344, www.moninainen.fi 

 

Muonion talonmiespalvelut

TARJOTTAVA PALVELU: talonmiespalvelut

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: puhelimitse p. 040 7727678

 

MUUT

Iitukka
TARJOTTAVA PALVELU: Iitukan ompelimo sijaitsee Käsivarren Lapissa Muoniossa. Kaikki Iitukan tuotteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa. Valmistan tuotteita myös mittatilauksella. Valmistan myös koirille brodeerattuja nimikaulapantoja.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset verkkokaupassa, nouto sovitusti. https://www.lapiniitukka.fi/

 

Muonion Työpajat
TARJOTTAVA PALVELU: Olemme suljettu asiakaskäynneiltä, mutta otamme silti vastaan pyöränhuolto ja -kunnostustöitä. Jos tarvitset pyöräpajan palveluita voit olla yhteydessä Tapani Arpiaiseen puhelimitse ja sopia asiasta p. 040 489 5194 Myös metalli ja ser-kierrätys toimii normaalisti.

Muonion työpaja 040 489 5143, Miljoonatie 1, 99300 Muonio, https://www.facebook.com/pg/muoniontyopaja/about/