Palvelujaan tarjoavien yritysten lista

Keräämme kunnan www-sivuilla ja Tunturi-Lappi facebook-sivulla/nettisivuilla julkaistavaksi Muoniossa koronaviruksen aiheuttamana poikkeusaikana tarjolla olevat  palvelut.

Palveluiden listaa täydennetään ja päivitetään sitä mukaa kun yritykset ilmoittavat meille tietojaan. Jos haluat oman yrityksesi tiedot sivuille ja tarjoat Muonion alueella kotiinkuljetuspalvelua, kotona tarjottavaa palvelua, verkkokauppatilausmahdollisuutta, asiointipalvelua jne., ilmoitathan meille tietosi oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen nina.wigley@muonio.fi .

Huom! Muonion kunta ei vastaa mahdollisista muutoksista, tarkista palvelun saatavuus aina ensin palveluntarjoajalta.

Päivitetty 16.4.2020

KAUPAT / LIIKKEET / HUOLTAMOT

K-market Muoniontori
TARJOTTAVA PALVELU: Päivittäistavarakauppa. Ruuan verkkokauppa, valmius ostosten kotiinkuljetukseen. Verkkokaupassa kattava valikoima ja samat hinnat kuin myymälässäkin. Asiamiesposti, Nordea laskuautomaatti, Osta & nosta, Prepaid-liittymät. HUOM! KAUPASSA ENSITUNNIT KLO 8-10 VARATTU RISKIRYHMIEN ASIOINTIAJOIKSI.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Ruokavarastojen täydentäminen onnistuu helposti osoitteessa www.k-ruoka.fi/kauppa/k-market-muoniontori. Noudata palvelun antamia ohjeita.

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-market-muoniontori

 

S-market Muonio
TARJOTTAVA PALVELU: Päivittäistavarakauppa, keräilypalvelu 10 € / keräys. ABC-automaatti, Postin pakettiautomaatti, nestekaasupalvelu, käteistä kassalta s-tililtä. HUOM! ENSIMMÄINEN AUKIOLOTUNTI ON RAUHOITETTU RISKIRYHMIIN KUULUVILLE (MA-LA klo 8-9 JA SU klo 10-11).

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Selkeät keräilytilaukset s-postilla osoitteeseen: s-market.muonio@sok.fi. FB-sivuille https://www.facebook.com/SMarketMuonio/ päivitetään tietoja.

 

Muonion Konepiste Oy
TARJOTTAVA PALVELU: ATK-tekninen tuki, kodinkoneet, puhelimet, tietokoneet, kaikki kodin tarvikkeet, prepaid-liittymät, puhelimet.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: kaikki mahdollista kuljettaa kotiin, tilaukset voi tehdä myös puhelimitse numeroon 016 532 221

http://www.muonionkone.fi/

 

Muonion Autotarvike Ky
TARJOTTAVA PALVELU: Moottoriajoneuvon osien ja varusteiden vähittäiskauppa. AGA-kaasupalvelut, hydrauliikkapalvelut.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset voi tehdä myös puhelimitse numeroon 016 532 551. Kotiinkuljetus sopimuksen mukaan lähialueella.
 

Tunturi-Lapin Autohuolto Oy
TARJOTTAVA PALVELU: Huollot ja korjaukset, sijaisautopalvelu. Meiltä voi myös vuokrata edullisesti sijaisauton oman auton huollon ja korjauksen ajaksi. Auton voi myös vuokrata muuhun käyttöön.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Ajanvaraukset ja huoltotiedustelut parhaiten soittamalla 040 580 7057 (V-P), 044 705 6501 (Halli). Puhelimitse voi sopia erikoisjärjestelyistä, mikäli ei itse pääse paikan päälle.
https://tunturilapinautohuolto.fi/

 

SEO Muonio
TARJOTTAVA PALVELU: Perinteiset huoltamopalvelut, Matkahuoltoasiamiespiste, ScandiaRent autonvuokrauspalvelut, Rolls –hampurilaisravintola, majoituspalveluita, talvisin pilkkitarvikkeet, syötit, kairat.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Ruokien Take away-tilaukset voi tehdä puhelimitse numeroon 044 705 6500, maksun voi tehdä pankki- tai luottokortilla myös puhelimitse.

http://seomaki.fi/seo-muonio

Muonion Kukka ja lahja
TARJOTTAVA PALVELU: Kukat, tilaustyöt, kotiinkuljetus.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Maanantaihin klo 10.30 mennessä tehdyt saman viikon tilaukset pyritään saamaan tukusta. Aukioloajat vaihtelevat tällä hetkellä, voit tarkistaa FB:sta ja kaupan ovelta. Puhelimitse ja sähköpostitse saa yhteyden ma-pe klo 10-17.

YHTEYSTIEDOT + S-POSTI: Hanna 040 664 0254, muonionkukkajalahja@gmail.com

 

Palkisen käsityö
TARJOTTAVA PALVELU: Valmistan ja myös valmistutan tuotteita pienessä määrin kotoa käsin. Minulla on myös muutamia tuotteita muilta tekijöiltä. Omaa tuotantoa ovat poronnahasta valmistetut kintaat ja lakit. Myös perinteiset lapinkäsityöt, mm. käsinommellut kahvi- ja sokeripussit. Löytyy myös lapin lapsen kehto eli KOMSIO.
YHTEYSTIEDOT: Aila Palkinen 0400 542498, aila.palkinen@co.inet.fihttp://palkisenkasityo.fi/

 

PANKIT / POSTI

Asiamiesposti K-market Muoniontori
YHTEYSTIEDOT: p. 016 533 200, Lahenrannatie 7, 99300 Muonio

Posti Oy
YHTEYSTIEDOT: Muonion piste / Jakelupiste, 0204 529 819, Yrjö Kokontie 4, 99300 Muonio

Pohjolan Osuuspankki
TARJOTTAVA PALVELU: Kassapäivä keskiviikkoisin klo 10-14. HUOM! Ensimmäinen tunti on varattu riskiryhmille. Aikavarauksia voidaan hoitaa puhelimitse ja verkkoneuvotteluna. Ajan voi varata numerosta: 0100 0500 (ma-pe klo 8-19). 
YHTEYSTIEDOT: Muonion Osuuspankki, ajanvaraukset 0100 0500, pohjolan@op.fi,  Puthaanrannantie 2, 99300 MUONIO

 

TAKSIT / KULJETUSPALVELUT / HINAUSPALVELUT

Taksi Hietala
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut, myös tavaroiden ja ruokien kotiinkuljetusta Muonio-Kittilä alueella

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Palvelu tilataan puhelimitse seuraavista numeroista: Muonio 040 654 5410, Kittilä 040 704 6530

Taksi P. Hirsikangas
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut. Poikkeuksellisena aikana tarjoamme myös poikkeuksellista palvelua: jos tarvitset kaupassakäyntiin apua, voit soittaa meille. Voimme käyttää teitä kaupassa tai tehdä ostokset puolestasi. Voit myös odottaa kotona tai taksissamme. Emme veloita odotusaikaa. Hinnat palvelulle 1-20 km 10-25 € riippuen siitä, kuinka kaukana kaupasta asiakas asuu; hinnat voidaan myös sopia tapauskohtaisesti tai jakaa useamman asiakkaan kesken. Auto 1+8 henkeä. PALVELU SUUNNATTU ENSISIJAISESTI RISKIRYHMILLE CORONAN VUOKSI.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Palvelu tilataan puhelimitse numerosta 0400 793 112

Taksi Taisto Immonen
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut, pikkubussi (1+8), pyörätuoli- ja paarikuljetus. Ruokatoimitukset ja kauppa-asioiden hoitaminen, apteekissa käynti onnistuu sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 397 761

Taksi Taneli Roimaa
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut (1+6). Ruokatoimitukset ja kauppa-asioiden hoitaminen, apteekissa käynti onnistuu sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 050 301 7064

Villen Pirssi
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut 2 kpl 1+8 inva- ja paarivarustus. Ruokatoimitukset ja kauppa-asioiden hoitaminen, apteekissa käynti onnistuu sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 045 845 0300

http://www.villenpirssi.fi/

Taksi Esa Salmi
TARJOTTAVA PALVELU: Kuljetuspalvelut (1+6 ja 1+4 hlöä). Ruokatoimitukset ja kauppa-asioiden hoitaminen, apteekissa käynti onnistuu sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 391 905

Muonion Autokoulu Ky, Kuljetuspalvelu Hartikainen
TARJOTTAVA PALVELU: Autokoulu ja kuljetukset toimivat normaalisti. Käytössä umpikorinen rahtiauto ja umpikorinen pakettiauto. Ruokakuljetukset onnistuvat sopimuksen mukaan.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset joko puhelimitse 040 5533 730 tai s-postilla harri@kuljetuspalveluhartikainen.com

http://muonionautokoulu.com/muonionautokoulu/

Falck hinauspalvelu Muonio
TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaa hinaus- tai tiepalvelu yhdestä numerosta koko Suomessa, ympäri vuorokauden: 0200 24900 (1,98 €/min + pvm/mvm),  https://www.hinaus.fi/hinauspalvelu/muonio/

O ja K Sinikumpu Ay
TARJOTTAVA PALVELU: Olemme muoniolainen erilaisiin kuorma-autokuljetuksiin keskittynyt yritys. Tarjoamme mm. hinauspalvelua, muuttopalvelua, lokasäiliöiden tyhjennyksiä, erikoiskuljetuksia sekä esimerkiksi maansiirtopalveluita.
YHTEYSTIEDOT: Kauko Sinikumpu 0400 347 350, olavi@sinikumpu.fi, Lahenrannantie 36, 99300 Muonio, http://www.sinikumpu.fi/

 

TERVEYS / HYVINVOINTI

Lääkäriasema Terva

TARJOTTAVA PALVELU: Yksityislääkärin palvelut (ml. pienet toimenpiteet, todistukset ja lausunnot), fysioterapia, työterveys, rokotukset. Diagnostiikka: laboratoriopalvelut, spirometria, uniapnearekisteröinnit ja holter-tutkimukset (EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti). Kuvantamistutkimukset ja erikoislääkärikonsultaatiot lähetteellä. Kiireellisempien asioiden lisäksi pitkäaikaiset vaivat, lääkkeiden uusinnat, pienet toimenpiteet, todistukset/lausunnot ja välttämättömät terveystarkastukset ja kontrollit on mahdollisia. LSHP:n ohjeistuksen mukaisesti emme hoida toistaiseksi koronapotilaita.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Avoinna pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16. Ajanvaraus puhelimitse pääsääntöisesti ma-pe 8-16. Jätä viesti vastaajaan, jos et tavoita heti. Soitamme takaisin useimmiten saman päivän aikana. Työterveyslääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri Tuomas Liikavainio: 044-972 2878 Työterveyshoitaja Tiina Hauensuo: 045-642 1820 Työfysioterapeutti Maria Haavisto: 050-436 3501. Palvelua tarjotaan osoitteessa Puthaanrannantie 15b as. 1. 99300 Muonio. Lääkäriasema Terva on avoinna käytännössä ympäri vuoden.

http://www.laakariasematerva.fi/

 

Muonion apteekki

TARJOTTAVA PALVELU: Toivomme, että hengitystieinfektiota sairastavat henkilöt eivät tule itse asioimaan apteekkiin, vaan pyytävät apua läheisiltään. Vanhusväestö saa apua tarvittaessa myös kunnan vanhustyön työntekijöiltä. Ennen asiointia olisi hyvä soittaa Muonion apteekin farmaseuttiselle henkilökunnalle, puh. 016 532 321 tai 040 963 0010. Siten varmistetaan, että asiamiehen mukaan lähtee oikeat lääkkeet ja asiakas saa ohjeet lääkkeen käytöstä. Samalla voidaan keskustella lääkkeen vaihdosta edullisempaan valmisteeseen, asiakkaan niin halutessa. Ongelmatilanteissa kannattaa soittaa apteekin henkilökunnalle, autamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan. Myös apteekkarin numeroon voi soittaa puh. 040 840 4048. Jos emme pysty asiakasruuhkan vuoksi heti vastaamaan puhelimeen, soitamme tilanteen rauhoituttua vastaamattomiin puheluihin.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Muonion apteekki on avoinna kuten tähänkin asti ma-pe 9:00-17:00, la 10:00-14:00 ja su suljettu.

 

Tuccabaja
TARJOTTAVA PALVELU: Parturi-kampaamopalvelut ma-pe 8-16 toistaiseksi

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse tai netin kautta 044 2443 181 tuccabaja.muonio@tuccabaja.comhttp://www.tuccabaja.com/toimipisteet/tuccabaja-muonio

 

Lapin tutkimus- ja hoitopalvelut
TARJOTTAVA PALVELU: Yleislääkäri, gynekologi Markus Roos puh. 040 719 0923, Vastaanotto 0400 420 784

 

Tmi Psykologipalvelut Mervi Muotka
TARJOTTAVA PALVELU: Tmi Psykologipalvelut Mervi Muotka PsL, kehityksen ja kasvatuksen erikoispsykologi, perheterapeutti, Theraplay-terapeutti, työnohjaaja Mervi Muotka
psykoterapia, Theraplay-terapia, työnohjaus
YHTEYSTIEDOT: Mervi Muotka 040 730 0026, mervi.muotka@pp.inet.fi

 

RAVINTOLAT / KAHVILAT

Swiss Cafe

TARJOTTAVA PALVELU: Kahvila- ja konditoria tuotteet, sveitsiläisiä erikoisuuksia makeaa ja suolaista. Avoinna joka päivä klo 10-17. Voi myös tilata kotiin vietäviksi (ei kuljetusta). Oma verkkokauppa pienestä valikoimasta tuotteita.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset numeroon 040 354 8333

 

Silk Coffee Shop –thairavintola
TARJOTTAVA PALVELU: Keittiö on avoinna ma-pe klo 11-18, la-su klo 12-17. Ruoka-annosten ulosmyynti.  http://www.thairavintolamuonio.fi/menu.html.
TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 040 187 2497
 

Tunturiporo

TARJOTTAVA PALVELU: Täyden palvelun poronlihamyymälä, lounaskahvila. Meiltä kylmäsavuporonliha, paistikäristys, fileet, 100% porosäilyke, poronkäristyssäilyke ja muuta poroherkkua. Tehdään myös kotiannoksia tilauksesta noutopalveluna.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 394 098. HUOM! Tarkistathan aukioloajat nettisivuilta http://www.tunturiporo.fi/

 

SEO Muonio
TARJOTTAVA PALVELU: Perinteiset huoltamopalvelut, Matkahuoltoasiamiespiste, ScandiaRent autonvuokrauspalvelut, Rolls –hampurilaisravintola, majoituspalveluita, talvisin pilkkitarvikkeet, syötit, kairat.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Ruokien Take away-tilaukset voi tehdä puhelimitse numeroon 044 705 6500, maksun voi tehdä pankki- tai luottokortilla myös puhelimitse.

 

TILITOIMISTOT / VAKUUTUKSET

Tilitoimisto Polojärvi Oy
YHTEYSTIEDOT: Antti Polojärvi 040 734 2311, antti.polojarvi@administer.fi, http://www.tilitoimistopolojarvi.fi/
 

Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky
YHTEYSTIEDOT: Anne Mäkelä +358 40 160 1024, anne.makela@tunturilapinyrityspalvelu.fi, https://www.tunturilapinyrityspalvelu.fi/

 

Lähitapiola, Jani Hiltunen
YHTEYSTIEDOT: Jani Hiltunen 0400 732229, jani.hiltunen@lahitapiola.fi, Lähitapiola, Muonio

 

KIINTEISTÖHUOLTO / RAKENTAMINEN JA KORJAUS

Muonion Rakennustarvike Oy
TARJOTTAVA PALVELU: Kaikki mitä rakentamiseen tarvitset. Toimitamme rakennustarvikkeita koko Luoteis-Lapin ja Ylä-Lapin alueelle.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: tilaukset puhelimitse numeroon 016 532 532
https://www.muonionrakennustarvike.fi/

Kiinteistöhuolto Hyöky Oy
TARJOTTAVA PALVELU: Kiinteistöjen huoltotyöt (sisä- ja ulkotyöt, myös kodin pikku askareet, lampun vaihdot, lattiakaivojen puhdistukset), uudis- ja korjausrakentaminen, lumityöt koneellisesti ja käsin, rakennustelineiden vuokraus. Asiakas saa kotitalousvähennyksen.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse tai sähköpostitse Petri 0400 690 265 petri@hyoky.fi , Minna 040 841 4630 minna@hyoky.fi, https://hyoky.fi/
 

Enojärvi kodinkonehuolto
TARJOTTAVA PALVELU: Kodinkoneiden huolto ja korjaus, ravintolalaitteiden korjaukset

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 412 2642
 

Lapin Rakennuspalvelu Sieppi
TARJOTTAVA PALVELU: Rakennuspalvelut Tunturi-Lapin alueella, myös kiinteistöhuolto ja kaikki siihen liittyvät työt, Oloksen alueella lumityöt, talonmiespalvelut

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 0400 777 389
www.lapinrakennuspalvelu.fi

 

LVI- JA KYLMÄALA / KOTITALOUSPALVELUT

LVI- ja Kylmä-Äijät
TARJOTTAVA PALVELU: LVI-alan työt ja huollot, putkityöt.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 046 600 5411
https://www.lvijakylmaaijat.fi/

 

Toiminimi Marko Brännare
TARJOTTAVA PALVELU: Polttopuiden teko, lumityöt, pihatyöt, talonmiestyöt.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 044 970 7318.

 

T:mi Siivous ja huolinta Pirttihirmut
TARJOTTAVA PALVELU: Kevyet siivoustyöt, avustus kauppa-asioissa.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 040 835 8539

 

Aune Sieppi
TARJOTTAVA PALVELU: Lumen kolausta, puutarhan hoitoa

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse 040 561 8681

 

Leilan pito- ja siivouspalvelu
TARJOTTAVA PALVELU: Pito- ja siivouspalvelut

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 040 936 3008

 

T:mi Katja Kuru
TARJOTTAVA PALVELU: Siivous- ja talonmiespalvelut

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 040 743 2443

 

Monisopeva
TARJOTTAVA PALVELU: Siivouspalvelut, avustus kaupankäynnissä.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset puhelimitse numeroon 044 569 3344, www.moninainen.fi 

 

Muonion talonmiespalvelut

TARJOTTAVA PALVELU: talonmiespalvelut

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: puhelimitse p. 040 7727678

 

Käsivarren Sähkö
YHTEYSTIEDOT: Pekka Hyöky 0400 691 085

 

Muonion Sähköosuuskunta
TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: vikailmoitukset työajan ulkopuolella 016 532 348
YHTEYSTIEDOT: Arto Pekonen 040 531 1394, toimisto@muonionsahkoosuuskunta.fihttp://www.muonionsahkoosuuskunta.fi/

 

MUUT

Iitukka
TARJOTTAVA PALVELU: Iitukan ompelimo sijaitsee Käsivarren Lapissa Muoniossa. Kaikki Iitukan tuotteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa. Valmistan tuotteita myös mittatilauksella. Valmistan myös koirille brodeerattuja nimikaulapantoja.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Tilaukset verkkokaupassa, nouto sovitusti. https://www.lapiniitukka.fi/

 

PB-Sisustus
TARJOTTAVA PALVELU: Kaikki sisustuspalvelut: Minulta saat kaikki tarvitsemasi tila- ja sisustussuunnittelupalvelut pienistä väritysvinkeistä laajoihinkin sisustussuunnitelmiin, keittiöstä ja kylpyhuoneesta makuuhuoneeseen.
YHTEYSTIEDOT: Pirjo Brännare 040 7769360, pirjo.brannare@pb-sisustus.fi, https://pb-sisustus.fi/

 

Tunturi-Lapin Tekstiilihuolto Oy
TARJOTTAVA PALVELU: Toiminta jatkuu normaaliin tapaan. Lisätietoja saa soittamalla.
YHTEYSTIEDOT: Muonion Pesula 040 676 5380, Riikankuja 1, 99300 MUONIO, http://tunturilapintekstiilihuolto.fi/

 

Muonion Työpajat
TARJOTTAVA PALVELU: Olemme suljettu asiakaskäynneiltä, mutta otamme silti vastaan pyöränhuolto ja -kunnostustöitä. Jos tarvitset pyöräpajan palveluita voit olla yhteydessä Tapani Arpiaiseen puhelimitse ja sopia asiasta p. 040 489 5194 Myös metalli ja ser-kierrätys toimii normaalisti.

Muonion työpaja 040 489 5143, Miljoonatie 1, 99300 Muonio, https://www.facebook.com/pg/muoniontyopaja/about/

 

Jaakko Vuollo

TARJOTTAVA PALVELU: Konetyöt

YHTEYSTIEDOT: 0400 318 371, jaakko.vuollo@gmail.com

 

Tmi Mika Brännare
TARJOTTAVA PALVELU: Kaivinkone- ja kuormaajatyöt
YHTEYSTIEDOT: Mika Brännare 0400 123269, mika.brannare@saunalahti.fi

 

Traktorityöt Jukka Sysimetsä
TARJOTTAVA PALVELU: Traktorityöt, klapin myynti
YHTEYSTIEDOT: Jukka Sysimetsä 0400 177 211

 

Pietikäisen Saha ja Höyläämö
TARJOTTAVA PALVELU: Yrityksemme valmistaa ja myy muun muassa: höylätuotteet (mänty, koivu), sahattu puutavara, hirsiaihiot, pitkospuut, lisäksi maansiirtopalvelut ja murskeenmyynti
YHTEYSTIEDOT: Petri Pietikäinen 040 536 8520, petri.pietikainen@pp.inet.fi, www.sahajahoylaamo.fi

 

Muonion Rakennustarvike Oy / Markus Ilmola
TARJOTTAVA PALVELU: Jukka-talo, Kontiotuote

YHTEYSTIEDOT: Markus Ilmola 050 593 7730, markus@muonionrakennustarvike.fihttp://www.muonionrakennustarvike.fi/

 

Nuohousmylly

TARJOTTAVA PALVELU: nuohouspalvelut, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, savuhormien massaus ja sisäpiippuasennukset
TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT: Poikkeustilan aikana nuohous järjestyy tarpeen vaatiessa. Jatkan nuohouskierrosta, kun poikkeustila päättyy.
YHTEYSTIEDOT: Teemu Myllynen 050 346 6768, nuohousmylly@gmail.com

 

Äijäkosken Monitoimi
TARJOTTAVA PALVELU: korjauspalvelut
YHTEYSTIEDOT: Mauri Micklin 040 740 5669

 

AK:n Metalli
YHTEYSTIEDOT: Auvo Karppinen 0400 282 869, aknmetalli@gmail.com
 

Tmi Seppo Alatalo
TARJOTTAVA PALVELU: Telttareki Seppo Alatalo, safaritoiminta, perinteiset käsityöt ja remontointi, konetyöt
YHTEYSTIEDOT: Seppo Alatalo 040 723 7913