Palvelut

Minustako yrittäjä? -infotilaisuus

Yrityksen perustamisen teemapäivillä (2 pv), perehdytään yrittäjyyteen ja sen edellytyksiin, omiin yrittäjävalmiuksiin ja niiden kehittämiseen. Teemapäivät antavat sinulle kokonaisnäkemyksen yrittäjäksi ryhtymisestä, siinä vaadittavista valmiuksista, taidoista, tiedoista ja välineistä yritystoiminnan suunnitteluun. Yrityksen perustamisen teemapäivät toteutetaan lähi- ja verkko-opiskeluna sekä ilta/päiväopiskeluna. Verkko-opiskeluun esim. kotikoneelta tarvitset nettiyhteydet, mikrofonin, kaiuttimen sekä Skype-ohjelman joka on ladattavissa ilmaiseksi verkossa. Mikäli haluat kuvayhteyden, tietokoneeseen tarvitset lisäksi webkameran. Lisäksi seuduilla järjestetään räätälöidysti infotilaisuuksia yrittäjyydestä eri yrityspalveluorganisaatioiden toimesta itse tuotettuna tai muun asiantuntijan toimesta hankittuna. Muita seudun Minustako yrittäjä?-infotilaisuuksia järjestetään lähinnä lähiopiskeluna erikseen ilmoitetuissa tiloissa seudulla ja iltaisin, yleensä normityöajan jälkeen. Palvelun tuottaja on pääsääntöisesti jokin yrityspalvelun organisaatio tai erikseen informoitu ja sovittu muu palvelun asiantuntija.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Pääasiallisesti maksuton

Takaisin

Asiointikanavat

Kemijärven kaupunki, elinkeinopalvelut

Kemijärven yrityspalvelut tarjoavat tukea yritystoimintaan ja sen käynnistämiseen, rahoituksen järjestämiseen ja yrityksen kehittämiseen.

Elinkeinopalvelut

Kemijärven yrityspalvelut tarjoavat tukea yritystoimintaan ja sen käynnistämiseen, rahoituksen järjestämiseen ja yrityksen sisäiseen kehittämiseen.

Lapin TE-toimiston työnantaja- ja yrityspalvelut

TE-toimiston työnantaja- ja yrityspalveluihin voit soittaa, kun tarvitset apua mm. henkilöstön hankinnassa ja kehittämisessä.

Ilmoittaudu Yrittäjävalmennuksiin/Yrityksen perustamisen teemapäiville

Täällä voit ilmoittautua Lapin yrityksen perustamisen teemapäiville, aikataulut, lisätietoja sekä ilmoittautuminen linkistä jossa ko. lomake