Kuntastrategiatyöpaja

Kuntastrategiatyöpaja

kiela

02.02.2022 - 02.02.2022

17:00 - 20:00

Kuntastrategian päivitystyö valtuustokaudelle 2021 - 2025 on parasta aikaa käynnissä ja haluamme seuraavaksi kutsua teidät kaikille avoimeen työpajaan. Työpajan tavoitteena on keskustella ja priorisoida yhdessä, mitä haluamme tavoitella ja kehittää, millaisia toimenpiteitä tehdä ja millaisin mittarein seurata etenemistä kohti yhteistä visiota vuoteen 2025: ”Luonnostaan vastuullinen, aidosti avoin ja onnellinen Muonio”.

Tilaisuus järjestetään koronarajoituksista johtuen verkkotilaisuutena, joten osallistumislinkkien sekä pienryhmäjakojen vuoksi tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittauduthan tilaisuuteen 31.1.2022 mennessä tämän linkin kautta. Jos linkin kautta ilmoittautuminen ei onnistu, ilmoittautua voi sähköpostitse myös osoitteeseen kaisa.kyla-kaila@muonio.fi .

Toivomme mahdollisimman runsasta osallistujajoukkoa niin kuntalaisista, yrittäjistä, sidosryhmistä, yhdistystoimijoista, kunnan työntekijöistä kuin luottamushenkilöistäkin: nyt on oikea aika tuoda esille omia näkemyksiä ja vaikuttaa siihen, miten Muonion kuntaa kehitetään seuraavien vuosien aikana.

Lämpimästi tervetuloa!


Kerro kaverille: Jaa Facebookissa. Linkki avautuu uuteen välilehteen Jaa Twitterissä. Linkki avautuu uuteen välilehteen

Takaisin