Lapin Jätehuolto kuntayhtymän Ecokierros kiertää Muoniossa

Lapin Jätehuolto kuntayhtymän Ecokierros kiertää Muoniossa

04.06.2019 - 04.06.2019

08:00 - 16:45

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapecon vuosittainen Ecokierros kiertää tänäkin vuonna 3.6.–4.7.2019 toimialueen kunnissa: Enontekiö, Inari, Kittilä, Muonio ti 4.6., Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä ja Kemijärvi. Lähimmät pysähdyspaikat ja -ajat voi tarkistaa Lapecon asiakaspalvelusta, kevään jätemaksujen mukana tulleesta laskuliitteestä tai kuntayhtymän nettisivuilta osoitteesta www.lapeco.fi.

Kierrokselle kodin vaaralliset jätteet, sähkölaitteet, romumetallit ja huonekalut sekä UFF:n lahjoitukset!
Ecokierroksella vastaanotetaan maksutta kotitalouksien vaaralliset jätteet, käytöstä poistetut sähkölaitteet, romumetallit, kodin jäteastiaan kuulumattomia suurikokoisia jätteitä kuten huonekaluja sekä UFF:n keräykseen soveltuvia lahjoituksia. Kierrokselle toimitettavat jätteet tulee luovuttaa suoraan keräysautoon aikataulussa ilmoitettuun aikaan. Mitään jätteitä ei saa jättää pysähdyspaikalle etu- tai jälkikäteen. Kierroksella vastaanotettava maksimimäärä on 1 henkilöauton peräkärry/kotitalous. Kuntayhtymä kehottaa tutustumaan hyvissä ajoin lajittelu- ja pakkausohjeisiin, jotta jätteiden vastaanotto olisi pysähdyspaikalla vaivatonta.

Noutopalvelu on nyt Econouto!
Ecokierroksen yhteydessä on jo useana kesänä kiertänyt erillinen noutopalvelu suurikokoisille romumetalleille sekä romuajoneuvoille. Noutopalvelu sai tänä keväänä oman nimen; Econouto. Econouto noutaa romuajoneuvot ja isot romumetallierät, joita ei voi kuormata henkilöauton peräkärryyn, pihoilta heinäkuun aikana. Noudosta sovitaan etukäteen 28.6.2019 mennessä puhelimitse Lapecon asiakaspalvelussa.


Ecokierros ja Econouto –palvelu ovat osa ekomaksuvaroilla tuotettavia jätehuoltopalveluita, joiden tarkoitus on helpottaa erityisesti pitkien etäisyyksien lappilaisten sekä vapaa-ajan asukkaiden jätehuollon järjestämistä.

Yhteystiedot:
Lapin Jätehuolto kuntayhtymä
Asiakaspalvelu
Puh. 040 - 3511 771 arkisin klo 9.00 - 15.30
asiakaspalvelu (at) lapeco.fi.

Tiedote 20.5.2019 Lapin Jätehuolto kuntayhtymä


Kerro kaverille: Jaa Facebookissa. Linkki avautuu uuteen välilehteen Jaa Twitterissä. Linkki avautuu uuteen välilehteen

Takaisin