Lapponia-hiihto: Alkupelit

Lapponia-hiihto: Alkupelit

07.04.2019 - 07.04.2019

16:00 - 16:30

http://www.lapponiahiihto.fi/oheisohjelma-ja-voitelupalvelu.html

Katso sijainti kartalta (Google Maps). Linkki ohjaa Google Maps-palveluun. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Alkupelit Polar Kodassa. Kilpailunjohtajan ja TD:n tervehdys sekä reittiesittely Polar Kodassa kisatoimistossa. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Energiavajeeseen on saatavilla tuotteita kisojen viralliselta yhteistyökumppanilta Squeezy:lta! Esko Kotivuori tiimeineen tavoitettavissa kisatoimiston aukioloaikoina Polar Kodasta koko Lapponia-hiihdon ajan. Tuttuun tapaan Squeezy tukee roskattomuutta ja tarjoaa hiihtäjille jokaista neljää Squeezyn energiageelikäärettä vastaan yhden täyden energiageelin. Hyödynnä siis kääreet ja tuo ne hiihtoladulta tullessasi Squeezyn pisteeseen! Eskon tavoitat puhelinnumerosta 040-504 2900.

Voiteluhalli nro 5:ssa Rex voitelupalvelu ja tarvikemyymälä! Urheiluhullu/Sportsmaniac tiimi Sami, Vesku ja Lassi tavattavissa päivittäin aamusta iltaan saakka.  Koko hiihtoviikon ajan mahdollisuus testata Peltosen skinejä ja Giant:in sekä Livin uusimmat 2019 sähkömaastopyörät! Käväise juttusilla ja ota skinit ja pyörät testiin! Katso tarkemmat aukioloajat ja lisätiedot tämän sivun alaosasta.

Katso koko viikon oheisohjelma: http://www.lapponiahiihto.fi/oheisohjelma-ja-voitelupalvelu.html


Kerro kaverille: Jaa Facebookissa. Linkki avautuu uuteen välilehteen Jaa Twitterissä. Linkki avautuu uuteen välilehteen

Takaisin