Laulukudelmia - lastenkonsertti

Laulukudelmia - lastenkonsertti

13.07.2023 - 13.07.2023

10:00 - 11:00

Muonion kirjasto, Pirkantie 3

vapaa pääsy

Katso sijainti kartalta (Google Maps). Linkki ohjaa Google Maps-palveluun. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Laulukudelmia on oululaisen Hiski Pajuniemen luotsaama lastenmusiikkiyhtye.

Varhaiskasvattajanakin vuosia toiminut Hiski Pajuniemi on tehnyt lastenmusiikkia jo vuodesta 2012. Vuonna 2017 perustettu Pentti Punkin Syntymäpäivät oli hänen ensimmäinen lastenmusiikkiyhtyeensä. 2021 Pajuniemi lähti työstämään soolomateriaaliaan, josta sittemmin syntyi Laulukudelmia.

Laulunsa Pajuniemi säveltää ja sanoittaa itse. Soolosovituksista löytyy elektronista ja akustista soittimistoa, ihmislaulua ja muita kurnutuksia. Näistä äänilangoista Pajuniemi kutoo loop-tekniikkaa hyödyntäen laulukudelmia, jotka kietovat pienen kuulijan maailmaansa.

Vaikka kyseessä on taiteellisesti Pajuniemen sooloprojekti, kulkee musiikki konserteissa myös Laulukudelmia-duon kyydissä. Tässä duossa Pajuniemen rinnalla laulaa ja soittaa musiikinopettaja ja viulisti-pianisti Elina Korhonen.

Ensimmäinen singlejulkaisu Sukeltajat löysi tiensä maailmalle musiikkivideon kera 11.11.2022. Loop-tekniikalla aikaan saatua kerroksellisuutta hyvin demonstroiva laulu kelluu suomalaisessa mystisessä järvimaisemassa sorsien ja muiden vesilintujen seurana.

https://www.laulukudelmia.fi/

 

Paikka: Muonion kirjasto

13.7. klo 10.00

vapaa pääsy


Kerro kaverille: Jaa Facebookissa. Linkki avautuu uuteen välilehteen Jaa Twitterissä. Linkki avautuu uuteen välilehteen

Takaisin