Rovaniemen teatterin kiertue - Everstinna

Rovaniemen teatterin kiertue - Everstinna

01.02.2023 - 01.02.2023

19:00 - 21:00

Rovaniemen Teatterin - Lapin alueteatterin esitys Everstinna vierailee Muoniossa ke 1.2. Esitys nähdään koulun liikuntasalissa os. Opintie 8 klo 19 alkaen.

LIPUT
18 € / opiskelijat 11 €
Ostettavissa verkkokaupasta tai paikan päältä.

Väliaikakahvituksesta vastaavat 4.-luokan oppilaat

Rosa Liksomin palkittuun kirjaan perustuva Everstinna on vimmainen muotokuva levottomasta seikkailijasta, periksi antamattomasta tienraivaajasta ja suuruuden sekoittamasta tarinankertojasta. Everstinna on pieni tarina isoista asioista, joka laajenee kuvaksi kansallismielisestä uhosta, fasismin noususta sekä Suomen tilanteesta Neuvostoliiton ja Saksan välissä toisen maailmansodan aikana. Se on värikäs ja hurja kertomus täysillä eletystä elämästä, vahvan naisen selviytymisestä ja vallantavoittelusta.

Rovaniemen Teatterille kantaesityksen alkuperäisteoksen pohjalta on dramatisoinut Outi Rossi. Everstinnan ohjaa Maiju Sallas, jonka kehuttuja töitä on viimeksi nähty mm. Vaasan ja Jyväskylän kaupunginteattereissa. Lavastus- ja pukusuunnittelijana vierailee Annukka Pykäläinen, jonka kädenjälkeä on saatu ihailla mm. Kansallisteatterissa, Q-Teatterissa ja Oulun Teatterissa. Vahvana Everstinnana nähdään Kylli Köngäs ja Everstinä Markku Lukka.


Kerro kaverille: Jaa Facebookissa. Linkki avautuu uuteen välilehteen Jaa Twitterissä. Linkki avautuu uuteen välilehteen

Takaisin