Avoimet työpaikat

Erityisopettaja

Kategoriat


Uutiset (49)

Ilmoitukset (11)

Avoimet työpaikat (3)

Erityisopettaja

kesä 30. 2020 19:38 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan haetaan erityisopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 11.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.9.2020.

Virkasuhteen alkaessa sijoituskoulu on Muonion yhtenäiskoulun yläkoulu, jossa opiskelee n. 70 oppilasta. Erityisopettaja vastaa yleisen, tehostetun ja erityisen tuen oppilaiden erityisopetuksesta. Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja hiihtokeskuksineen tarjoaa myös mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset).

Takaisin