Avoimet työpaikat

Lähihoitaja

heinä 13. 2022 13:16 | Avoimet työpaikat

Muonion kunnan ikäihmisten palveluissa on haettavana lähihoitajan toimi 12.8.2022 klo 16 mennessä.

Jos olet kiinnostunut vanhusten ja muistisairaiden hoitotyöstä sekä kuntouttavasta tavasta tehdä työtä, tämä lähihoitajan tehtävä on juuri sinua varten. Työ on joko kaksi- tai kolmivuorotyötä työskentelypaikasta riippuen. Työsuhteen alkaessa ensisijainen sijoituspaikka on Palvelukeskus Metsäniitty.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että työryhmässä ja sopeutumista vaihteleviin tilanteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys (tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Tehostetussa palveluasumisessa työskentelevillä tulee olla hygieniapassi ja kotipalvelussa työskentelyyn vaaditaan ajokortti ja lapsiperheiden kotipalvelussa nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden sisällä tehtävän vastaanottamisesta.

Hakemukset tehtävään pyydetään tekemään Kuntarekry.fi järjestelmän kautta, www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää CV ja kelpoisuuden osoittava todistusjäljennös. Muut oleelliset opinto- ja työtodistukset voi halutessaan lähettää hyvinvointipalveluiden sähköpostiosoitteeseen hyvinvointi@muonio.fi.

Sopivan hakijan löydyttyä tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Takaisin