Avoimet työpaikat

Lähihoitaja

maalis 3. 2021 14:00 | Avoimet työpaikat

Haemme kuntamme ikäihmisten palveluihin kolmea uuttaa lähihoitajaa.

Ikäihmisten palvelut koostuvat avopalveluista, joihin kuuluvat kotipalvelu ja Ojusniityn palveluasumisen yksikkö, sekä tehostetusta palveluasumisesta, johon kuuluvat Palvelukeskus Marjapaikka ja uusi Ojustien tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössämme. Tehtävän hoitaminen edellyttää positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että työryhmässä ja sopeutumista vaihteleviin tilanteisiin ja erilaisiin työympäristöihin. Odotamme, että olet olet innostunut kehittämään työtäsi ja olet valmis työskentelemään kolmivuorotyössä kaikissa ikäihmisten yksiköissämme ja kaksi- ja kolmivuorotyössä ikäihmisten ja lapsiperheiden kotipalvelussa. Työnkuvaa voidaan tarkentaa ja täydentää tarvittaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään ammattirekisteriin, B-ajokorttia ja tartuntatautilain 48 § mukaista rokostussuojaa. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelyä varten lain 504/2002 mukainen rekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Lähetä hakemuksesi meille sähköisesti 16.4.2021 klo 16.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta, www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää CV, oleelliset työtodistukset ja kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset.

Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä haastateltaviin. Haastattelut tehdään joko paikan päällä (voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden) tai etäyhteydellä myöhemmin sovittavana ajankohtana.


Takaisin