Avoimet työpaikat

Lähihoitajien sijaisuudet

heinä 11. 2022 11:27 | Avoimet työpaikat

Muonion kunnan hyvinvointipalvelut hakee lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ikäihmisten palveluihin tehostettuun palveluasumiseen, palveluasumiseen ja kotipalveluun. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä sijoituspaikasta riippuen.

Tarjoamme sinulle antoisan työn moniammatillisessa työyhteisössämme. Tehtävän hoitaminen edellyttää positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että työryhmässä ja sopeutumista vaihteleviin tilanteisiin ja erilaisiin työympäristöihin. Odotamme, että olet suuntautunut kuntouttavaan työtapaan ja olet innostunut kehittämään työtäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään ammattirekisteriin ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kotipalvelussa B-ajokortti on välttämätön. Käytössä ovat työnantajan autot.

Kysy myös oppisopimusmahdollisuutta!

Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse vt. tehostetun palveluasumisen vastaava Kati Sirkalle, kati.sirkka@muonio.fi, tai vt. avopalveluiden vastaava Kati Korvalle, kati.korva@muonio.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset sekä olennaiset työtodistukset.

Takaisin