Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Liikunnanohjaaja

kesä 14. 2024 10:55 | Avoimet työpaikat

Muonion kunnan sivistyspalveluihin haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2024-30.6.2025 liikunnanohjaajaa Liikettä koulupäivään -hankkeeseen.

Muonion kunnan sivistyspalveluihin haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2024-30.6.2025 liikunnanohjaajaa Liikettä koulupäivään -hankkeeseen.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan. Tule mukaan viihtyisään työyhteisöömme.

Hankkeessa luodaan koulu PT -toiminta peruskouluun luokille 1-9. Työntekijä toimii osana Muonion kunnan liikunta- ja hyvinvointipalveluja, jonka tavoitteena on edistää kunnan asukkaiden hyvinvointia.

Hankkeella palkataan koulu personal trainer. Tavoitteena on kehittää Muonion yhtenäiskouluun liikunnallisempaa ja aktiivisempaa toimintakulttuuria. Hankkeen tavoitteina ovat oppituntien ja välituntien aktivoiminen, yhteistyön kehittäminen eri toimijoiden kesken, Move!-polun kehittäminen ja elintapaohjauksen palvelupolun luominen peruskouluikäisille. Ohjaaja toteuttaa toiminnan yhteistyössä opettajien, oppilaiden sekä muun koulun henkilökunnan kanssa.

Odotamme hakijalta hyvää toimintaympäristön tuntemusta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiuksia sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme monialaista osaamista, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto. Katsomme eduksi kokemuksen lasten, nuorten sekä perheiden matalankynnyksen liikunnan ohjaamisesta sekä liikuntaneuvonnasta.

Työn kesto 1.9.2024-30.06.2025, 100% työajalla, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukaan 02VAP060, 2 508,48€ sis. TVA. Käytössä on liukuva työaika ja viikkotyöaika on 38,25h (yleistyöaika). Tehtävä sisältää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä, mutta pääsääntöisesti työ vaatii paikallaoloa. Esihenkilönä tehtävässä toimii liikunta- ja hyvinvointivastaava. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 31.7.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset. Haastattelut pyritään järjestämään vkolla 32.

Takaisin