Avoimet työpaikat

Matematiikan tuntiopettaja

Kategoriat


Uutiset (59)

Ilmoitukset (10)

Avoimet työpaikat (5)

Matematiikan tuntiopettaja

helmi 14. 2020 13:11 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan haetaan 1.8.2020 alkaen matematiikan tuntiopettajaa perusopetukseen ja lukioon toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Tehtävä on päätoiminen. Hakijalta toivotaan valmiutta opettaa fysiikkaa ja/tai kemiaa. Kiinnostus tietotekniikkaan katsotaan eduksi.
Oppilaita perusopetuksessa luokilla 7-9 on n. 80 ja lukiossa n. 40. Ryhmät ja koulut ovat mukavan pieniä. Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja hiihtokeskuksineen tarjoaa myös mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset).

Takaisin