Avoimet työpaikat

Matematiikan tuntiopettaja

helmi 3. 2021 14:03 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan haetaan 1.8.2021 alkaen matematiikan tuntiopettajaa perusopetukseen ja lukioon toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Tehtävä on päätoiminen. Hakijalta edellytetään valmiutta opettaa fysiikkaa ja/tai kemiaa. Hakijalta toivotaan valmiutta opettaa tietotekniikkaa.

Oppilaita perusopetuksessa luokilla 7-9 on n. 80 ja lukiossa n. 40. Ryhmät ja koulut ovat mukavan pieniä. Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja hiihtokeskuksineen tarjoaa myös mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset). Huom. voit yhdistää samaan tiedostoon molemmat todistukset. Voit myös liittää tiedoston, jossa on linkki/linkkejä tarvittaviin asiakirjoihin.

Takaisin