Avoimet työpaikat

Perusopetuksen luokanopettajan sijainen

huhti 23. 2021 12:26 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan haetaan perusopetuksen luokanopettajan sijaista ajalle 9.8.2021-4.6.2022

Perusopetuksessa on oppilaita yhteensä n. 270 ja rinnakkaisluokkia 1-2. Ryhmät ovat pääsääntöisesti melko pieniä. Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja hiihtokeskuksineen tarjoaa myös mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Hakijalta edellytetään valmiutta opettaa 7. luokan käsitöitä (kovat materiaalit) ja 8.-9.-luokkien teknisen työn valinnaista. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään, jos sivistyslautakunta myöntää täyttöluvan.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset). Huom. Voit yhdistää samaan tiedostoon molemmat todistukset. Voit myös liittää tiedoston, jossa on linkki/linkkejä tarvittaviin asiakirjoihin.

Takaisin