Avoimet työpaikat

Projektikoordinaattori

tammi 11. 2022 10:00 | Avoimet työpaikat

Muonion kunta hakee projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 28.2.2023 asti. Projektikoordinaattorin tehtävä koostuu kahden käynnissä olevan yleishyödyllisen kehittämishankkeen (EAKR, Lapin Liitto) koordinoinnista:

- Arktista imua puhtaalla ilmalla
- Pk-yritysten digipalveluekosysteemistä ja tiedolla johtamisesta vipuvoimaa koronasta selviytymiseen.

Hankkeiden hakijana ja päätoteuttajana on Muonion kunta ja osatoteuttajina Ilmatieteen laitos, Lapin AMK ja Metsähallitus. Hankkeiden tematiikka pyörii ilmanpuhtauden ja siitä saatavan tiedon jalkauttamisessa mm. alueen yritysten ja brändin hyödyksi.

Projektikoordinaattorina tulet työskentelemään Muonion kunnan elinvoimapalveluiden palvelualueella, kuntakehittämisen ja markkinoinnin tehtäväalueen työntekijänä. Ympärillesi saat asiantuntijoista koostuvan moniammatillisen tiimin sekä innostavan työyhteisön. Projektikoordinaattorina pääset T&K&I -alan näköalapaikalle kehittämään alueen luontaisiin vahvuuksiin pohjautuvaa innovaatioympäristöä yhdessä verkoston toimijoiden ja yrittäjien kanssa. Vastaat hankkeiden koordinoimisesta ja toimit toteuttamisen veturina yhdessä hankkeiden osatoteuttajien ja alueemme yrittäjien kanssa.

Hakemamme projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm.:

- hankkeiden koordinointi, aikataulutus, hallinnointi (mm. maksatushakemukset, talous ja hankinnat, ohjausryhmätyöskentely), raportointi ja dokumentointi sekä rahoittajan yhteyshenkilönä toimiminen. Hankkeen koordinaattorina huolehdit siitä, että kehittämistyö toteutuu hankesuunnitelman ja rahoituspäätöksen mukaisesti.

- yhteistyö osatoteuttajien kanssa ja yhteistyön koordinointi, verkostoyhteistyön koordinointi ja edistäminen, toteuttajien koolle kutsuminen

- hanke- ja kohderyhmäviestintä

- työpajojen ja tilaisuuksien organisointi ja järjestäminen, ohjausryhmätyöskentelyn koordinointi ja kokousjärjestelyt sekä ohjausryhmän sihteerinä toimiminen

- yritysten osallistumisen tukeminen hankkeen toimenpiteisiin ja yritysten verkottumisen edistäminen osaksi digipalvelukosysteemiä

- hankesuunnitelman mukaisten toimenpiteiden toteutus ja seuranta sekä Muonion kunnalle niissä määriteltyjen työpakettien toteutus. Toteutuksessa hyödynnetään projektikoordinaattorin työpanoksen ja toteuttajaverkoston osaamisen lisäksi apuna ostopalveluita.

Muonion kunnan päävastuulla olevat työpaketit liittyvät ennen kaikkea brändityön, yritysten liiketoiminnan kehittämisedellytysten ja yhteistyön edistämiseen.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta hanketyöstä ja yritysyhteistyöstä sekä kehittävää ja aktiivista työotetta. Työskentelet verkostoissa, joten edellytämme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Viestintä- ja markkinointiosaaminen ja aikaisempi kokemus tiedolla johtamisesta sekä T&K&I-verkostoista ja verkostojen toiminnasta lasketaan eduksi. Eduksi lasketaan myös työpajatyöskentelymetodien tuntemus. Arvostamme innovatiivista, joustavaa sekä tavoitteellista lähestymistapaa työtehtäviisi.

Palkka on 2950/kk (01ASI010 + TVA) ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävään 30.1.2022 kello 16.00 mennessä. Toimita hakemuksen liitteenä CV.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi .

Takaisin