Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Ravitsemistyöntekijä_

touko 16. 2024 15:00 | Avoimet työpaikat

Ravitsemistyöntekijä

Tule mukaan Muonion lumoavaan maailmaan ja liity joukkoomme, joka työskentelee ja elää tutkitusti onnellisten ihmisten parissa! Koe Muonion kahdeksan ainutlaatuista vuodenaikaa ja löydä inspiraatiota arkeesi.

Etsimme nyt keskuskeittiön dynaamiseen tiimiimme motivoitunutta Ravitsemistyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä hieman aiempaa työkokemusta, mutta ennen kaikkea asennetta ja halua oppia uutta. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja ja vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelemme tiiviissä yhteisössä. Hyvä ja ravitseva ruoka on sinulle sydämmen asia.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on hygieniaosaamisen hallinta, omavalvonnan tuntemus, kyky arvioida ruoan ja palvelun laatua, ravitsemisuositusten hallinta sekä reseptiikan noudattaminen sujuu sinulta luontevasti. Suomen kielen taito on tärkeä, jotta voit kommunikoida sujuvasti työympäristössämme.

Muonion ruoka- ja siivouspalvelut Oy valmistaa päivittäin noin 650 herkullista ateriaa, jotka tarjoillaan muun muassa kouluille, päiväkodeille ja vanhainkodeille. Ravitsemistyöntekijänä osallistut keittiön päivittäiseen ruoan valmistukseen ja leivontaan ja keittiön kunnossapitoon.

Työaikasi sijoittuvat arkipäiville klo 07:00 - 15:00 välille, mikä mahdollistaa tasapainoisen elämän työn ja vapaa-ajan välillä.
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2351,70 €/kk sekä mahdolliset lisät KVTES:n mukaisesti. Lisäksi saat nauttia monipuolisista työsuhde-eduista, kuten ateriaedusta, liikunta- ja kulttuuriedusta E-passilla sekä mahdollisuuden osallistua ohjattuun kuntosaliharjoitteluun.

Tartu tilaisuuteen ja lähde rakentamaan uraasi Muonion ainutlaatuisessa ympäristössä! Hae pian, sillä odotamme innolla juuri sinun liittymistä tiimiimme."

Takaisin