Avoimet työpaikat

Resurssiopettaja

marras 24. 2022 12:40 | Avoimet työpaikat

Muonion kunnan perusopetukseen haetaan päätoimista resurssiopettajaa ajalle 9.1.2023-3.6.2023.

Perusopetuksessa on oppilaita yhteensä n. 260. Resurssiopettajan työ painottuu vuosiluokille 3-9. Opetus tapahtuu pääasiassa joustavissa pienryhmissä tai samanaikaisopettajana. Resurssiopettaja toimii luokanopettajien, aineenopettajien ja erityisopettajien työparina. Resurssiopettajan työn tavoitteena on oppilaiden hyvinvoinnin ja oppimiseen kiinnittymisen tukeminen sekä oppimaan oppimisen ja oman toiminnan ohjauksen taitojen vahvistaminen.

Tehtävä tulee mahdollisesti jatkumaan syksyllä 2023.

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä opettajaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia toimia tiimeissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan, aineenopettajan tai erityisopettajan koulutus (opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn asetuksen (986/98) mukainen kelpoisuus). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon muutkin tehtävään soveltuvat hakijat. Hakijalle katsotaan eduksi erityispedagogiikan opinnot. Virassa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 8.12.2022 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan. Tule mukaan viihtyisään työyhteisöön.

Takaisin