Avoimet työpaikat

Sairaanhoitaja

marras 3. 2022 16:08 | Avoimet työpaikat

Muonion kunnan ikäihmisten palveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva sairaanhoitajan toimi maanantai 21.11. klo 16. mennessä.

Sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työskentelet ensisijaisesti Palvelukeskus Metsäniityssä. Tehtäviisi kuuluu mm. sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, lääkehoidosta vastaaminen, tiivis yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä asukkaiden toimintakyvyn tukeminen elämän eri osa-alueilla.

Tarjoamme sinulle antoisan työn moniammatillisessa työyhteisössämme. Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta työskennellä sekä itsenäisesti että työryhmässä. Vankka kokemus sairaanhoitajan tehtävistä ja / tai ikäihmisten palveluista katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 599/94 mukainen sairaanhoitajan pätevyys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ ja 48a§ mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palkka on 2798,36 €/kk. Palkan lisäksi maksetaan rekrytointilisää 200 €/kk 31.12.2022 sakka.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden sisällä tehtävän vastaanottamisesta. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset tehtävään pyydetään tekemään Kuntarekty.fi järjestelmän kautta, www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää CV ja kelpoisuuden osoittava todistus.

Sopivan hakijan löydyttyä tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Takaisin