Avoimet työpaikat

Sosiaalityöntekijä

huhti 6. 2021 09:47 | Avoimet työpaikat

Jatkamme sosiaalityöntekijän hakuamme.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen lastensuojelusta ja lasten ja perheiden palveluista kiinnostunutta sosiaalityöntekijää ajalle 1.5.2021 - 28.2.2022. Työnkuvaan kuuluu myös vammaispalvelun sosiaalityötä ja virka-aikaista ja virka-ajan ulkopuolista sosiaalipäivystystä. Työnkuvan sisältöä voidaan tarkentaa, muuttaa tai täydentää tarvittaessa.

Kuntamme sosiaalityöntekijänä pääset tekemään laaja-alaista sosiaalityötä. Työsi tukena on ammattitaitoinen tiimi ja esimies.

Sosiaalityöntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä toisen sosiaalityöntekjän, perhetyöntekijän, sosiaaliohjaajan / koulukuraattorin ja sosiaalijohtajan kanssa. Käytössämme on liukuva työaika. Lisäksi Tunturi-Lapissa on toimiva ja motivoitunut sosiaalityöntekijöiden yhteisö, josta saat kollegiaalista tukea ja konsultaatiota. Tapaamme säännöllisesti ja kehitämme yhteistyötoimintaamme ajan hermolla.

Virkaan valittavalta edellytetään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Arvostamme laaja-alaista sosiaalityön käytännön kokemusta. Edellytämme hyvää paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä yksilö- ja tiimityöhön. B-ajokortti on työssä välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote rekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Lähetä hakemuksesi meille Kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella 14.4.2021 klo 16. mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV, oleelliset työtodistukset ja kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Haastattelut tehdään joko paikan päällä (huomioiden voimassa olevat koronarajoitukset) tai etäyhteydellä.

Takaisin