Avoimet työpaikat

Sosiaalityöntekijä

syys 14. 2021 11:00 | Avoimet työpaikat

Haemme määräaikaiseen virkaan lastensuojelusta ja lasten ja perheiden palveluista kiinnostunutta sosiaalityöntekijää ajalle 4.10.2021 - 28.2.2022. Työnkuvaan kuuluu myös vammaispalvelun sosiaalityötä, virka-aikaista ja virka-ajan ulkopuolista sosiaalipäivystystä sekä muita työnantajan määrittämiä tehtäviä.

Kuntamme sosiaalityöntekijänä pääset tekemään laaja-alaista sosiaalityötä. Työsi tukena on ammattitaitoinen tiimi ja esimies. Toimitilat sijaitsevat uudessa hyvinvointikeskuksessa ja käytössäsi on oma työhuone.

Sosiaalityöntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä toisen sosiaalityöntekijän, perhetyöntekijän ja sosiaaliohjaajan / koulukuraattorin kanssa. Käytössämme on liukuva työaika. Lisäksi Tunturi-Lapissa on toimiva ja motivoitunut sosiaalityöntekijöiden yhteisö, josta saat kollegiaalista tukea ja konsultaatiota. Tapaamme säännöllisesti ja kehitämme yhteistyötoimintaamme ajan hermolla.

Virkaan valittavalta edellytetään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Arvostamme laaja-alaista sosiaalityön käytännön kokemusta. Edellytämme hyvää paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä yksilö- ja tiimityöhön. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on työssä välttämätön. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lähetä hakemuksesi meille Kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella 30.9.2021 klo 16. mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV, oleelliset työtodistukset ja kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Paikka voidaan täyttää sopivan hakijan löydyttyä ennen hakuajan loppumista.

Haastattelut tehdään joko paikan päällä tai etäyhteydellä.

Takaisin