Avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaisuus

syys 14. 2021 14:58 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 4.10.2021-3.6.2022 varhaiskasvatuksen erityisopettajan sijaista.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin kuuluvat erityisvarhaiskasvatuksen opetus- ja kasvatustehtävät, varhaiskasvatusryhmien ohjaus ja tuki erityisvarhaiskasvatuksen osalta, pienryhmätoiminta ja tarvittaessa muut varhaiskasvatuksen työtehtävät. Tehtävään kuuluvat myös erityisopettajan tehtävät esiopetuksessa.

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä soveltuvaa koulutusta. Kokemus lasketaan eduksi. Tarjoamme monipuoliset tehtävät ja osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa on yhteensä noin 80 lasta. Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja hiihtokeskuksineen tarjoaa myös mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset (sekä kandidaatin että maisterin, mikäli ovat erilliset todistukset). Huom. voit yhdistää samaan tiedostoon molemmat todistukset. Voit myös liittää tiedoston, jossa on linkki/linkkejä tarvittaviin asiakirjoihin.

Takaisin