Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Varhaiskasvatuksen opettaja

kesä 03. 2024 11:35 | Avoimet työpaikat

Muonion kunnassa haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Muonion kunnassa haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan. Tule mukaan viihtyisään työyhteisöömme.

Varhaiskasvatuksen opettajan sijoituspaikkana on Muonion kunnan varhaiskasvatus, päiväkoti Tunturihelmen ryhmät. Kunnassamme on yksi päiväkoti, joka toimii neljässä toimipisteessä. Lapsia varhaiskasvatuksessa noin 80. Toimintaan kuuluu myös esiopetus sekä koululaisten (1-2lk) aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen. Meille valmistuu syksyn 2025 aikana uusi päiväkoti peruskoulun yhteyteen.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksessa lapsiryhmänsä suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta kasvatuksesta ja opetuksesta sekä hoitotehtävistä. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa tiimityön toimivuudesta ja ohjaa työskentelyä ryhmässä. Tointa täytettäessä kiinnitetään huomiota asianomaisen alan aikaisempaan työkokemukseen, tehtävään soveltuvuuteen ja varhaiskasvatuksen tuntemukseen. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta siirtyä toimintapisteestä toiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (540/2018) 26 §:n mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § siirtymäsäännökset.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti. Kelpoisuusehdot täyttävän varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2958,58€/kk sis. Tva:n. Työaika on 38,25 h/vko. Valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 16.6.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset.

Haastattelut järjestetään 17.6.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa
varhaiskasvatusvastaava Kaisa Mella, puh. 040 489 5113

Takaisin