Avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kategoriat


Uutiset (59)

Ilmoitukset (10)

Avoimet työpaikat (5)

Varhaiskasvatuksen opettaja

helmi 18. 2020 14:49 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan haetaan toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään 1.4.2020 alkaen varhaiskasvatuksen opettajaa.

Hakuaikaa jatketaan 9.3.2020 klo 15 saakka. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Sijoituspaikkana on Muonion kunnan varhaiskasvatus, päiväkoti Tunturihelmen ryhmät. Työ alkaa vuorohoitoa tarjoavassa Mansikka-ryhmässä. Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja hiihtokeskuksineen tarjoaa myös mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (540/2018) 26 §:n mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § siirtymäsäännökset.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa päiväkodissa lapsiryhmänsä suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta kasvatuksesta ja opetuksesta sekä hoitotehtävistä. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa tiimityön toimivuudesta ja ohjaa työskentelyä ryhmässä. Tointa täytettäessä kiinnitetään huomiota asianomaisen alan aikaisempaan työkokemukseen, tehtävään soveltuvuuteen ja varhaiskasvatuksen tuntemukseen. Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta siirtyä toimintapisteestä toiseen ja hygieniapassia.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työaika on 38,75 h/vko.

Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset.

Takaisin