Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Yhdistelmätyöntekijä ruoka- ja siivouspalveluun

touko 16. 2024 15:00 | Avoimet työpaikat

Yhdistelmätyöntekijä Ruoka- ja siivouspalveluun

Tule mukaan Muonion lumoavaan maailmaan ja liity joukkoomme, joka työskentelee ja elää tutkitusti onnellisten ihmisten parissa! Koe Muonion kahdeksan ainutlaatuista vuodenaikaa ja löydä inspiraatiota arkeesi.

Muonion Ruoka- ja siivouspalvelut etsii keskuskeittiön ja kunnan siivouskohteiden monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin reipasta yhdistelmätyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Toiveenamme olisi löytää henkilö joilla on ravitsemis- ja/tai puhtaanapitoalan koulutus sekä halu oppia uutta. Tehtävän hoitaminen vaatii jonkin verran aiempaa työkokemusta aloilta. Työyhteisössä hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot tulevat tarpeeseen. Toivomme että olet joustava ja sopeudut nopeasti vaihteleviin työtehtäviin. Työssä tulee hallita perusteet hygieniaosaamisesta ja omavalvonnasta minkä lisäksi toivomme, että sinulla on tarkka silmä yleiseen siisteyteen. Tehtävän hoitaminen vaatii suomen kielen taitoa.

Muonion ruoka- ja siivouspalvelut Oy valmistaa päivittäin noin 650 herkullista ateriaa, jotka tarjoillaan muun muassa kouluille, päiväkodeille ja vanhainkodeille. Lisäksi vastaamme kunnan kiinteistöjen puhtaanapidosta.

Työaikasi sijoittuvat arkipäiville klo 06:00 - 15:00 välille, mikä mahdollistaa tasapainoisen elämän työn ja vapaa-ajan välillä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2351,70 €/kk sekä mahdolliset lisät KVTES:n mukaisesti. Lisäksi saat nauttia monipuolisista työsuhde-eduista, kuten ateriaedusta, liikunta- ja kulttuuriedusta E-passilla sekä mahdollisuuden osallistua ohjattuun kuntosaliharjoitteluun.

Tartu tilaisuuteen ja lähde rakentamaan uraasi Muonion ainutlaatuisessa ympäristössä! Hae pian, sillä odotamme innolla juuri sinun liittymistä tiimiimme."

Takaisin