Uutiset

Kutsutaksi Muonio keskustaajama - Kolari rautatieasema - Muonio keskustaajama

marras 3. 2022 14:40 | Uutinen

Kolarin rautatieasemalle Muonion keskustaajaman alueelta on Muonion kunnan ja Lapin ELY-keskuksen tukema kunnan hankkima kuljetuspalvelu sinne saapuvilta tai lähteviltä junilta, mikäli tilauksia on tullut ennakkoon. Kuljetus toimii kutsutaksiperiaatteella eli kyydin tar­ve tulee ilmoittaa sopimusyrittäjälle (1.11.2022 alkaen Taksi Hirsikangas/Xapes Oy) etukäteen vii­meis­tään edel­li­se­nä il­ta­na kel­lo 18. Jos tilattuja kyytejä ei ole, vuoroja ei ajeta.

Varaukset tehdään nu­me­ros­ta 040 0793112 (24/7) tai säh­kö­pos­titse taksi@taksimuonio.fi edellisenä iltana klo 18 mennessä.

Kuljetus ajetaan varausten mukaisesti ja asiakkaat noudetaan/viedään Muoniossa taajama-alueella kotiin. Kuljetuksen kyytiin voi nousta tai poistua kyydistä myös väliltä Muonio - Kolari VT21 varrella olevilta bussipysäkeiltä ennakkovarausten mukaisesti.

Ajantasainen hinta kannattaa varmistaa liikennöitsijältä varauksen yhteydessä. Tällä hetkellä hinnat ovat 22€/aikuinen, 12€/lapset (12v ja alle) yhdensuuntaiselta matkalta.

Muutokset ovat mahdollisia.

Takaisin