Uutiset

Kuulutus: Avustus asumisneuvontatoimintaan

Kategoriat


Uutiset (47)

Ilmoitukset (8)

Avoimet työpaikat (5)

Kuulutus: Avustus asumisneuvontatoimintaan

marras 25. 2019 10:05 |

Vuonna 2020 Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää yhteensä 900 000 euroa asumisneuvontatoimintaan. Avustuksen määrä on enintään 35 % kustannuksista.

Asumisneuvontatoiminnan avustuksia voidaan myöntää asumis­neuvontatoimintaan, jonka tavoitteena on asumisen turvaaminen ratkaisemalla asumisen ongelmia sekä opastamalla asumiseen liittyvissä asioissa. Asumisneuvonnan tukemisen tavoitteena on vakiinnuttaa toiminta kunnissa pysyväksi.

Avustusta voivat hakea kunnat, järjestöt ja yhteisöt, jotka harjoittavat tai käynnistävät asumisneuvontatoimintaa. Järjestöjen hakemuksiin on liitettävä lisäksi sijaintikunnan lausunto hankkeesta.

Vuoden 2020 avustusten haku alkaa 2.12.2019 ja päättyy 16.1.2020 klo 16.15.

Avustusta haetaan lomakkeella ARA 56
(http://www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Muut_avustukset/Avustus_asumisneuvontatoimintaan).

Hakemuksessa on esitettävä hankkeen kokonaissuunnitelma, josta ilmenevät hankkeen tavoite, toteuttamistapa, kustannukset sekä suunnitelma toimintatavan juurruttamisesta.

Hakemukseen on liitettävä hankkeeseen osallistuvien yhteisöjen päätökset hankkeen ja sen käynnistämisen hyväksymisestä sekä rahoitukseen osallistumisesta.

Hakemukset lähetään kirjaamo.ara@ara.fi tai osoitteeseen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA), PL 30,15141 Lahti.

 

Takaisin