Uutiset

Lapin kuntayhtymän ecoKierros ja ecoNouto kiertävät Lapissa

toukok. 28. 2020 08:08 | Uutinen

Lapin jätehuoltokuntayhtymä

Tiedote 25.5.2020

Kotitalouksille tarkoitettu keräyskierros kiertää yhdeksässä Lapin kunnassa 22.6.-23.7.2020


Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapecon vuosittainen ecoKIERROS sekä ecoNOUTO kiertävät tänäkin vuonna toimialueen kunnissa: Enontekiö, Inari, Kittilä, Muonio, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä ja Kemijärvi. Palvelut järjestetään aiemmasta poiketen yhtä aikaa ajalla 22.6.-23.7.2020. Pysähdyspaikat ja -ajat voi tarkistaa Lapecon asiakaspalvelusta tai kuntayhtymän nettisivuilta osoitteesta www.lapeco.fi.

Kierrokselle kodin eri jätejakeita sekä UFF:n lahjoitukset!

ecoKIERROKSELLA vastaanotetaan maksutta kotitalouksien vaaralliset jätteet, sähkölaiteromut, metalliromut, lajittelemattomat jätteet sekä kaatopaikkajätteet ja UFF:n keräykseen soveltuvat lahjoitukset. Kierrokselle toimitettavat jätteet tulee luovuttaa suoraan keräysautoon aikataulussa ilmoitettuun aikaan. Mitään jätteitä ei saa jättää pysähdyspaikalle etu- tai jälkikäteen. Kierroksella vastaanotettava maksimimäärä on 1 henkilöauton peräkärry/kotitalous. Kuntayhtymä kehottaa tutustumaan hyvissä ajoin lajittelu- ja pakkausohjeisiin, jotta jätteiden vastaanotto olisi pysähdyspaikalla vaivatonta.

Noutopalvelu on nyt ecoNOUTO!

ecoKIERROKSEN lisäksi jo useana kesänä kuntayhtymältä on voinut tilata erillisen noudon suurikokoiselle metalliromulle sekä romuajoneuvoille. Noutopalvelu sai viime keväänä oman nimen; ecoNOUTO. ecoNOUTO noutaa maksutta romuajoneuvot ja isot metalliromut suoraan kiinteistöltä. Noudosta sovitaan etukäteen 12.6.2020 mennessä puhelimitse Lapecon asiakaspalvelussa, puh. 040 - 3511 771 arkisin klo 9.00 - 15.30 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lapeco.fi.
ecoKIERROS ja ecoNOUTO –palvelut ovat osa ekomaksuvaroilla tuotettavia jätehuoltopalveluita, joiden tarkoitus on helpottaa erityisesti pitkien etäisyyksien lappilaisten sekä vapaa-ajan asukkaiden jätehuollon järjestämistä.

 

Takaisin