Uutiset

Oletko käyttänyt Muonion ulkoilureittejä? Vastaa reittikyselyyn 20.1.2020 mennessä!

Kategoriat


Uutiset (59)

Ilmoitukset (10)

Avoimet työpaikat (5)

Oletko käyttänyt Muonion ulkoilureittejä? Vastaa reittikyselyyn 20.1.2020 mennessä!

joulu 19. 2019 12:20 | Uutinen

Hyvä muoniolainen, muoniolainen vapaa-ajan asukas tai Muoniossa vieraileva,

Muonion kunnassa on laaja ulkoilureittiverkosto, joka mahdollistaa mm. hiihtämisen, moottorikelkkailun, kävelyn ja pyöräilyn opastetuilla huolletuilla reiteillä. Tavoitteenamme on jatkossakin ylläpitää ja kehittää reitistöä sekä sen käytettävyyttä ja näin ollen kartoitammekin nyt kyselyn avulla reittien käyttäjien kokemuksia ja näkemyksiä. Reittien kehittämisen kannalta erityisen tärkeää on kuulla kuntalaisten ja muiden reiteillä liikkuvien mielipiteitä ja ajatuksia reittiverkoston nykytilasta ja kehittämismahdollisuuksista. Toivommekin, että teiltä löytyy noin 10 minuuttia aikaa vastata oheiseen kyselyyn.

Reittikyselyn tuloksia ja siitä juontuvia tulevaisuuden toimenpiteitä käsitellään avoimessa reittitilaisuudessa tiistaina 28.1.2020 klo 18.00 yhtenäiskoulun auditoriossa (Opintie 8, Muonio). Kiitos ja tervetuloa keskustelutilaisuuteen!

Lisätietoja kyselystä antaa:
Pihla Jaakkola, pihla.jaakkola@muonio.fi, p. 040 489 5146

Kyselyn rekisterinpitäjänä toimii Muonion kunta, joka vastaa kyselyn henkilötietosuojasta. Muonion kunta kerää tässä kyselyssä joitakin henkilötietoja (mm. ikä ja status) palautteiden tarkemman analysoimisen vuoksi. Muonion kunta ei käytä vastauksia muihin kuin tämän tutkimuksen tarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta myöskään kolmansille osapuolille. Antamienne tietojen keräämisessä ja käsittelyssä noudatetaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (Asetus (EU) 2016/679)) ja Suomen kansallisia tietosuojalakeja. Katso tästä Muonion kunnan tietosuoja-asetus: https://www.muonio.fi/media/ahallinto/ajankohtaista/tietosuoja-muoniossa.pdf

Kysely sulkeutuu 20.1.2020. Tästä linkistä pääset vastaamaan kyselyyn: kysely.

Takaisin