Uutiset

Tornionlaakson Neuvoston kulttuuristipendi 2020

Kategoriat


Uutiset (50)

Ilmoitukset (5)

Avoimet työpaikat ()

Tornionlaakson Neuvoston kulttuuristipendi 2020

joulu 9. 2019 10:05 |

Tornionlaakson Neuvoston kulttuurirahaston tarkoituksena on tukea Tornionlaakson kulttuurista, taloudellista ja yhteiskunnallista kehitystä stimuloimalla Torniolaaksoon liittyvää tutkimusta ja kulttuurityötä stipendein ja apurahoin.

Stipendejä ja apurahoja voivat hakea yksityiset henkilöt, ryhmät, projektit ja organisaatiot, joiden toiminta liittyy Tornionlaaksoon.

Stipendin suuruus on 60.000 Ruotsin kruunua (n. 6.000 euroa), joka voidaan jakaa yhdelle tai useammalle hankkeelle. Tämä on syytä huomioida hakemusta tehtäessä.

Rahasto jakaa apurahoja ja stipendejä.

Hakuaika
Hakemus jätetään/postitetaan Tornionlaakson Neuvoston kansliaan ajalla 1.12.-31.01. vuosittain

Anomus
Anomuksessa on selvitettävä tarkoitus tarvittavine liitteineen. Anomukseen ei tule liittää alkuperäisiä liitteitä, koska ne palautetaan vain pyynnöstä. Anomuksesta on myös ilmettävä haettavan tuen määrä. Haetun tuen suuruus ei tule ylittää 60.000 Ruotsin kruunua. Anomuksen voi jättää joko suomeksi tai ruotsiksi erityisellä lomakkeella. Anomuksen pituudeksi suositellaan yhtä A4 -sivua. Lisätietoja ja hakulomake: https://tornedalen.org/fi/tornionlaakson-neuvosto/kulttuuristipendi/

Anomus postitetaan osoitteeseen:

Tornionlaakson Neuvosto Kulttuurirahasto
PL 145 95 400 Tornio tai
tuula.ajanki@haparanda.se

Takaisin