Uutiset

Tunturi-Lapin Kehitys ry hakee toiminnanjohtajaa

Kategoriat


Uutiset (20)

Ilmoitukset (5)

Tunturi-Lapin Kehitys ry hakee toiminnanjohtajaa

tammi 31. 2019 11:44 | Uutinen

Yhdistys, jonka jäseniä ovat Enontekiön ja Muonion kunnat, hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.4.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

Tunturi-Lapin Kehitys ry:n toiminnassa korostuu kehittäminen, edunvalvonta ja viestintä. Nämä ovat yhdistyksen toiminnan ydintehtäviä, jossa tavoitteena yhtenäinen Tunturi-Lappi on edunvalvonnan näkökulmasta voimakkain.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus sekä monipuolinen työkokemus esimerkiksi projektien ja tapahtumien suunnittelun ja toteuttamisen parissa.

Hakijalta edellytämme verkostoitumis- ja viestintätaitoja, hallinnollista osaamista ja sitoutumista Enontekiön ja Muonion kuntien arvoihin.

Toiminnanjohtajan tehtävät liittyvät elinvoiman lisäämiseen, viestintään ja markkinointiin sekä verkostoyhteistyöhön. Mahdollisuus elinvoimaan syntyy ainutlaatuisesta puhtaasta luonnosta, josta pidämme huolen myös tulevaisuudessa.

Toiminnanjohtaja vastaa osaltaan alueen toimijoiden välisen yhteistyöverkoston luomisesta, kehittämisestä sekä johtaa verkoston tapaamisia (verkosto koostuu alueen keskeisistä tahoista; kunnanjohtajat, päättäjät, yrittäjät sekä muut asiantuntijat)

Arvostamme elinkeinoelämän ja Tunturi-Lapin alueen tuntemusta sekä erityisesti aktiivista kehittämisotetta. Tehtävässä korostuu verkostojen luominen sekä niiden hyödyntäminen paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. Tällä pyrimme tuomaan esiin alueen yhtenäisyyttä ja kasvupotentiaalia sekä luomaan uudenlaista yhteistyötä.

Toiminnanjohtajan työpiste on molemmissa kunnissa.

Enontekiö ja Muonio ovat savuttomia kuntia. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

TYÖEHDOT

Tehtävään määritellään kokonaispalkka ja tehtävässä noudatettava työaikamuoto on kokonaistyöaika. Hakijalta pyydetään palkkatoive.

HAKEMUKSET

Hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo, tulee toimittaa viimeistään 28.2.2019 kello 16.00 mennessä sähköpostilla kirjaamo@enontekio.fi

LISÄTIETOJA 

Vastaamme mielellämme tehtävään liittyviin tiedusteluihin:

Tunturi-Lapin Kehitys ry, hallituksen pj Seppo Alatörmänen

seppo.alatormanen@enontekio.fi 040-6846871

 

Tunturi-Lapin Kehitys ry, hallituksen vpj Hanna Huhtamäki

hanna.huhtamaki@muonio.fi 040-5786687

 

Kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen,

jari.rantapelkonen@enontekio.fi 0400-694945

 

Tunturi-Lapin Kehitys ry, valtuuskunnan pj Juha Niemelä

juha.niemela@muonio.fi 040-8208397

 

Takaisin