Nuoriso

Koululaisten kesätyöt

Koululaisten kesätyöt

Muonion kunta tarjoaa kesätyöpaikkoja 21:lle muoniolaiselle koululaisille kahden viikon jaksoiksi kesällä 2019. Töitä voivat hakea vuosina 2001-2003 syntyneet nuoret, joista ensisijaisina työn saajina ovat vuonna 2002 syntyneet.

Kesätyöpaikkoihin hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta. Hakuaika on 25.3.-17.4.2019 klo 15.00 mennessä. Valitse ensisijaiseksi hakutoiveeksi se työpaikka, johon mieluiten haluat.  Valitse myös varatoiveeksi yksi työpaikka siltä varalta, että ensisijainen hakukohde on jo täynnä.

Kesätöiden tehtäväkuvaukset ja ajankohdat löydät täältä.

Valinnoista ilmoitetaan viimeistään viikolla 20 hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiin. Myös kesätyöpaikkaa ilman jääneille hakijoille ilmoitetaan päätös.

Kesätöiden hakeminen Kuntarekryn kautta

Kesätöitä haetaan kirjautumalla Kuntarekryn rekrytointijärjestelmään, jonne hakijan tulee rekisteröityä. Järjestelmään luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ja ne tulee säilyttää huolellisesti.

Kirjaudu sisään. Täytä hakulomake huolellisesti. Hakemukseen voi halutessaan liittää esimerkiksi CV:n ja todistusjäljennökset. Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta “Lähetä hakemus”. Tämän jälkeen avautuu näkymä, jossa lukee “Hakemuksen lähetys onnistui”. Tämä on merkki siitä, että hakemus on työnantajan käytettävissä. Hakijan sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistus hakemuksen tallentumisesta Kuntarekry-järjestelmään. Jos viestiä ei tule muutaman tunnin kuluessa, kannattaa tarkistaa sähköpostilaatikon roskapostikansio.

Lisätietoja kesätöiden hakemisesta nuorisotoimesta.

Nuorisotoimen infoboksi

Nuorisosihteeri Heidi Hietala

040 5929 281

Etsivä nuorisotyöntekijä Tauno Räsänen

040 489 5167

sähköpostit: etunimi.sukunimi@muonio.fi