Elinkeinot

Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Ajankohtaista

Koronatietoa yrityksille

Olemme avanneet oman sivuston koronaepidemian ajaksi. Sivulta löytyy yleistietoa sekä yrityksille ja työnantajille suunnattua tietoa.

Koronavirustietoa

Koronavirustietoa yrityksille

Palvelemme yrityksiä tällä hetkellä ensisijaisesti puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksin. Ethän epäröi olla yhteydessä missä tahansa mieltäsi askarruttavassa asiassa!

Elinkeinotiimi

 

Elinkeinotiimi palvelee yritystoimintaa suunnittelevia, yritystään kehittäviä, yrityksen kasvua ja/tai investointeja suunnittelevia sekä neuvoo sinua mm. yritystoiminnan ja kehittämishankkeiden rahoituksiin liittyvissä asioissa.

Elinkeinotiimi on myös mukana mitä erillaisemmissa Muonion ja seutukunnan elinvoimaisuuteen tähtäävissä toimenpiteissä ja kehittämishankkeissa. Toiminta-ajatuksenamme on myös olla innovatiivinen uusien avauksien etsijä.

Tule rohkeasti esittämään pieniä ja isoja ideoita ja ajatuksia - pyöritellään niitä yhdessä ja mietitään sopivin toteutustapa.

Yrityspalveluiden verkosto

Toimimme yhteistyössä seudun elinkeinojen kehittäjien kanssa mm. Tunturi-Lapin seutuyrityspalveluryhmässä. Verkostomme kautta etsimme yhdessä sinulle sopivimman polun ja neuvomme tarvitsemiesi asiantuntijapalveluiden pariin.

Tärkeitä kumppaneitamme ovat mm.

Tunturi-Lapin Kehitys ry

LeadeTunturi-Lapin Kehitys ry on Enontekiön ja Muonion kuntien omistama yhdistys, jonka tehtävänä on jäsenkuntiensa edunvalvonta, yhteisen aluekehittämisen toteuttaminen ja alueen elinvoimaisuuden edistäminen.

 

Tunturi-Lapin Kehitys ry:n toiminnanjohtajana toimii Veli-Matti Hettula.

 

veli-matti.hettula@tunturilapinkehitys.fi, p. 040 0415 345

 

Leader Tunturi-Lappi

Leader Tunturi-Lappi tukee, rahoittaa, neuvoo ja kehittää aluetta yhdessä kuntien, yhdistysten, yrittäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarkoituksena on pitää maaseutu elinvoimaisena ja kannattavana paikkana elää, olla ja yrittää, yhdessä.

Leader Tunturi-Lapin kautta voit hakea monenlaista yritystukea sekä tukea yleishyödyllisiin hankkeisiin Tunturi-Lapin alueella toteutettaviin ideoihin. Rahoitettavien hankkeiden tulee olla Kipinää Tunturi-Lappiin 2020 -strategian mukaisia.

Lapin TE-toimisto

TE-toimiston yrittäjyyteen liittyviä palveluita ovat mm. starttiraha-haku ja -päätökset, kevytyrittäjyysvalmennukset, yrittäjyysvalmennukset sekä Startti Plus-palvelu.

Lapin ELY-keskus

Ammattiopisto Lappia, Muonio / Tunturi-Lapin osaamiskeskus

Lapin Ammattikorkeakoulu

Muonion yrittäjät ry.

Muonion Matkailu ry.

Elinkeinotiimin yhteystiedot

Maaseutupäällikkö, elinkeinoasiamies
Heikki Kauppinen
heikki.kauppinen@muonio.fi
p. 0400 823 471

Elinkeinokoordinaattori
Kaisa Kylä-Kaila
kaisa.kyla-kaila@muonio.fi
p. 040 489 5153

Tunturi-Lapin Kehitys, toiminnanjohtaja
Veli-Matti Hettula
veli-matti.hettula@tunturilapinkehitys.fi
p. 040 0415 345

Leader Tunturi-Lappi

vs. toiminnanjohtaja Salla Saariniemi
p. 040 579 0639
salla.saariniemi@tunturileader.fi

hankesihteeri
Jaana Hangasvaara
p. 0400 628 183
jaana.hangasvaara@tunturileader.fi

Tunturi-Lapin yhteinen yritysneuvoja
Ari Saarela
p. 040 6314433
info@lappiconsulting.fi