Yrityspalvelut

Ajankohtaista

Muonion kunta hakee elinkeinokoordinaattoria

Hakuaika päättyy 3.12.2018 16.00

Elinkeinokoordinaattori on osa elinkeinotiimiä, jonka työtä ohjaavat kunta- ja elinkeinostrategiat. Elinkeinokoordinaattorin tehtävät liittyvät kunnan elinvoiman lisäämiseen, kuten hankesuunnittelu ja toteuttaminen, kunnan viestinnästä ja imagomarkkinoinnista vastaaminen, verkostoyhteistyö sekä yritystoimintaa suunnittelevien ja yritystään kehittävien neuvonta.

Hae Muonioon Elinkeinokoordinaattoriksi

Ajankohtaista

Lapin TE-toimiston yrittäjyysvalmennuksia
Yrittäjyysvalmennukset

29.11. - 5.12.2018, Rovaniemellä tai verkossa
Liiketoimintasuunnitelman laadinta ja muokkaus sekä yritysmuodon valinta

Elinkeinotiimi

Elinkeinotiimi palvelee yritystoimintaa suunnittelevia, yritystään kehittäviä, yrityksen kasvua ja/tai investointeja suunnittelevia sekä neuvoo sinua mm. yritystoiminnan ja kehittämishankkeiden rahoituksiin liittyvissä asioissa.

Elinkeinotiimi on myös mukana mitä erillaisemmissa Muonion ja seutukunnan elinvoimaisuuteen tähtäävissä toimenpiteissä ja kehittämishankkeissa. Toiminta-ajatuksenamme on myös olla innovatiivinen uusien avauksien etsijä.

Tule rohkeasti esittämään pieniä ja isoja ideoita ja ajatuksia - pyöritellään niitä yhdessä ja mietitään sopivin toteutustapa.

Yrityspalveluiden verkosto

Toimimme yhteistyössä seudun elinkeinojen kehittäjien kanssa mm. Tunturi-Lapin seutuyrityspalveluryhmässä. Verkostomme kautta etsimme yhdessä sinulle sopivimman polun ja neuvomme tarvitsemiesi asiantuntijapalveluiden pariin.

Tärkeitä kumppaneitamme ovat mm.

Leader Tunturi-Lappi

Leader Tunturi-Lappi tukee, rahoittaa, neuvoo ja kehittää aluetta yhdessä kuntien, yhdistysten, yrittäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarkoituksena on pitää maaseutu elinvoimaisena ja kannattavana paikkana elää, olla ja yrittää, yhdessä.

Leader Tunturi-Lapin kautta voit hakea monenlaista yritystukea sekä tukea yleishyödyllisiin hankkeisiin Tunturi-Lapin alueella toteutettaviin ideoihin. Rahoitettavien hankkeiden tulee olla Kipinää Tunturi-Lappiin 2020 -strategian mukaisia.

Lapin TE-toimisto

TE-toimiston yrittäjyyteen liittyviä palveluita ovat mm. starttiraha-haku ja -päätökset, kevytyrittäjyysvalmennukset, yrittäjyysvalmennukset sekä Startti Plus-palvelu.

Lapin ELY-keskus

Ammattiopisto Lappia, Muonio / Tunturi-Lapin osaamiskeskus

Lapin Ammattikorkeakoulu

Muonion yrittäjät ry.

Elinkeinotiimin yhteystiedot

Maaseutupäällikkö, elinkeinoasiamies
Heikki Kauppinen
heikki.kauppinen@muonio.fi
p. 0400 823 471

Elinkeinokoordinaattori
Päivi Lapiolahti
paivi.lapiolahti@muonio.fi
p. 040 489 5153

Leader Tunturi-Lappi

toiminnanjohtaja Nina-Maria Möykkynen
p. 040 579 0639
nina-maria.moykkynen@tunturileader.fi

hankesihteeri
Salla Saariniemi
p. 0400 628 183
salla.saariniemi@tunturileader.fi

Tunturi-Lapin yhteinen yritysneuvoja
Ari Saarela
p. 040 6314433
info@lappiconsulting.fi