Vapaa-aika

Nuoriso

Nuoriso

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Wauto tulee! Wauto eli walkers-matkailuauto on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa on tarjolla kahvia, korttipelejä sekä turvallisten aikuisten juttuseuraa. Walkers-auto on siis liikkuva nuorisotila, jonka tarkoitus on viedä nuorisotyötä sivukyliin.

Haemme vapaaehtoisia aikuisia mukaan Wauto-toimintaan maaliskuulle ja toukokuulle! Vapaaehtoinen aikuinen eli vapari on omasta nuoruudestaan selvinnyt ”nuoruuden veteraani”, joka tulee omana itsenään juttuun sekä nuorten että muiden aikuisten kanssa. Vapari muistaa omasta kokemuksestaan, millaista nuoruus oli ja miltä se tuntui elämänvaiheena. Vapari voi olla minkä ammattikunnan tai elämäntilanteen edustaja tahansa. Vapari on siis turvallinen aikuinen, jonka kanssa nuori voi halutessaan keskustella tai kahvitella. Vapaaehtoinen aikuinen kulkee Walkers-auton mukana yhdessä kunnan työntekijän kanssa. Vaparina voit toimia vaikka vain yhden reissun verran tai juuri sen verran kuin itse haluat.

Vaparikoulutus järjestetään maanantaina 17.2. klo 17-20 yläkoulun auditoriossa. Lisätietoja Wautosta: www.asemanlapset.fi/toimintamuotomme/walkers-auto

Ilmoittaudu mukaan mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen Wauto-vaparitoimintaan nuorisosihteeri Heidi Hietalalle numeroon 040 5929 281.

Muonion kunnan nuorisotoimen päätehtävä on tuottaa laadukkaita nuorisopalveluita kaikille paikkakuntalaisille lapsille ja nuorille aina ensimmäiseltä luokalta toisen asteen opintoihin asti. Tehtävänämme on myös toimia lasten ja nuorten kasvattajana koulun ja kodin ulkopuolella.

Toteutamme nuorille suunnattuja avoimia sekä ohjattuja vapaa-ajan toimintoja hyödyntäen moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Järjestämme nuorisolle erilaisia harrastusmahdollisuuksia, kerhoja, leirejä sekä tapahtumia ympäri vuoden ja tarjoamme tilat yhdessä olemiseen. Nuorisotyön kohderyhmänä ovat alle 29-vuotiaat kuntalaiset.

Nuorisotoimen toimipaikka sijaitsee Muonion kunnan kirkonkylällä nuorisotila Tippalassa osoitteessa Pirkantie 2, 99300 Muonio.

 

Ajankohtaista

Somet

Instagramit: nuorisosihteerimuonio, etsivanuorisotyomuonio, nuorisottmuonio

Facebookit: Nuorisosihteeri Heidi Hietala, Etsivä nuorisotyöntekijä Tauno Räsänen

Snapchatit: nuorisoohjaaja, nuorisottmuonio

 

Someissa lisätietoja kaikista ajankohtaisista asioista!

Nuorisotoimen infoboksi

Nuorisosihteeri Heidi Hietala

040 5929 281

Nuorisotyöntekijä-kirjastovirkailija Vertti Barkholm

040 489 5193

Etsivä nuorisotyöntekijä Tauno Räsänen

040 489 5167

sähköpostit: etunimi.sukunimi@muonio.fi