Vapaa-aika

Nuoriso

Nuoriso

Ajankohtaista

Nuorisotoimi tiedottaa

Nuorisotila Tippala (os. Pirkantie 2) palaa normaaleihin aukioloaikoihin viikon 32 alusta lähtien. Tippala on auki kaikille yli 13-vuotiaille nuorille tiistaisin klo 16-20 sekä torstaisin ja perjantaisin klo 17-21. Muistutuksena myös, että Tippalassa sijaitsevat bändi-, digi- ja mopopajat ovat kaikenikäisten muoniolaisten käytössä varauksella, olethan yhteydessä Heidiin.

Koronapandemian aiheuttamaa taudin etenemistä seurataan tarkasti edelleen. Mikäli tilanne ratkaisevasti muuttuu, muutokset toiminnoissa ovat mahdollisia. Kaikista asioista tiedotamme kunnan internetsivuilla www.muonio.fi/vapaa-aika/nuoriso ja sosiaalisessa mediassa. Kaikissa toiminnoissa pyrimme edelleen toimimaan mahdollisimman vastuullisesti ehkäistäksemme omalta osaltamme koronapandemian leviämistä. Noudatamme ohjeistuksia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä toivomme, että nuorisotoimen toimintoihin osallistuttaisiin vain terveenä.

Nuorisotoimen kerhoista lisätietoja syyskuussa.

Perjantaikahvit jatkuvat nuorisotila Tippalassa jälleen normaalisti perjantaisin klo 13-16 kaikille peruskoulunsa päättäneille (16-29 v.) nuorille, paikalla uusi etsivä nuorisotyöntekijä Johanna Jäntti.

Nuoriso- ja liikuntatoimen perinteiset kesän päiväleirit on koronapandemian vuoksi päätetty siirtää pidettäväksi syyslomalla viikolla 42. Kerro oma mielipiteesi leirin tarkemmasta ajankohdasta ja toiveesi leirin sisällöstä vastaamalla kyselyyn. Olemme kiitollisia kaikista vastauksista. Kyselyn täyttäminen vie aikaa muutaman minuutin. Kysely löytyy: https://webropol.com/s/nuorisotoimenleirit

Muonion kunnan nuorisotoimen päätehtävä on tuottaa laadukkaita nuorisopalveluita kaikille paikkakuntalaisille lapsille ja nuorille aina ensimmäiseltä luokalta toisen asteen opintoihin asti. Tehtävänämme on myös toimia lasten ja nuorten kasvattajana koulun ja kodin ulkopuolella.

Toteutamme nuorille suunnattuja avoimia sekä ohjattuja vapaa-ajan toimintoja hyödyntäen moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Järjestämme nuorisolle erilaisia harrastusmahdollisuuksia, kerhoja, leirejä sekä tapahtumia ympäri vuoden ja tarjoamme tilat yhdessä olemiseen. Nuorisotyön kohderyhmänä ovat kaikki alle 29-vuotiaat kuntalaiset. Tehtäväalueesta vastaa nuorisosihteeri.

Nuorisotoimen vuosisuunnitelman vuodelle 2020 löydät tästä.

Nuorisotoimen toimipaikka sijaitsee Muonion kunnan kirkonkylällä nuorisotila Tippalassa osoitteessa Pirkantie 2, 99300 Muonio.

 

Ajankohtaista

Somet

Instagram: nuorisosihteerimuonio, nuorisottmuonio, etsivanuorisotyomuonio

Snapchat: nuorisoohjaaja, nuorisottmuonio

Facebook: Nuorisosihteeri Heidi Hietala

Discord: verber #6802, Nuorisosihteeri Muonio Heidi #4332. Discord-Tippala: https://discord.gg/GwyT5hz

Whatsapp: Heidi 040 5929 281, Vertti 040 489 5193, Etsivä 040 489 5167. Liity mukaan  whatsapp-Tippala ryhmään olemalla yhteydessä meihin.

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@muonio.fi

Nuorisotoimen infoboksi

Nuorisosihteeri Heidi Hietala

040 5929 281

Nuorisotyöntekijä-kirjastovirkailija Vertti Barkholm

040 489 5193

Etsivä nuorisotyöntekijä Johanna Jäntti

040 489 5167

sähköpostit: etunimi.sukunimi@muonio.fi