Nuorisotila Tippala

Tippalan aukioloajat:

tiistaisin  16-20
torstaisin  17-21
perjantaisin 17-21
 

Tippalaan saavat tulla kaikki 13-18 -vuotiaat nuoret.

Ohjaajana toimivat nuoriso-ohjaaja sekä ajoittain etsivä nuorisotyöntekijä.

5-6 luokkalaisten oma Tippala-iltapäivä järjestetään kouluvuoden aikana

torstaisin klo 15:30-17:30, ohjelmassa vapaata hengailua, pelailua, askartelua, välipalan tekoa ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Muonion nuorisotilat sijaitsevat keskellä kylää osoitteessa Pirkantie 2, 99300 Muonio.

Nuorisotilat ja sen piha-alueet ovat täysin päihteettömät, myös päihteiden hallussapito on kielletty. Ongelmatilanteissa olemme aina yhteydessä nuorten vanhempiin sekä tarvittaessa viranomaisiin.

Nuorisotila Tippala on muoniolaisten nuorten olohuone, jonne kaikki ovat tervetulleita. Meillä on käytössä nollatoleranssi niin henkisen kuin myös fyysisen väkivallan suhteen. Tippalassa voit viettää aikaasi kavereiden kanssa hengaillen. Meillä voi pelata pleikkaria tai xboxia, biljardia tai pingistä sekä monia erilaisia lautapelejä! Oman musiikin kuuntelua varten meillä on kunnolliset musiikkivehkeet. Tippalassa on langaton verkko omille laitteille, sekä yksi yhteinen tietokone.

Keittiöstä löytyy myös tarvittavat välineet pienimuotoisten eväiden valmistamiseen sekä kahvin tirauttamiseen. 

Normaalien aukioloaikojen lisäksi Tippalassa järjestetään monia erilaisia teemailtoja ja tapahtumia mm. Yötön Yö -tapahtuma, jolloin valvotaan porukalla pelaten ja katsellen elokuvia!

Keskikerroksen bänditilat ovat myös vapaasti nuorten käytettävissä. Kuka tahansa voi perustaa bändin, tai käydä vaikka yksinään soittelemassa. Tule juttelemaan Heidin kanssa niin etsitään sopiva aika!

Bänditilaa voivat varata myös muoniolaiset aikuiset, jos soittointoa löytyy, mutta ei välineitä omasta takaa.

Kellarikerroksesta Tippalasta löytyy MOP-hankkeen kanssa yhteistyössä tehty mopopaja. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat perustyökalut, jotka olemme saaneet paikallisilta yrityksiltä lahjoituksena. Kalustoon kuuluu myös jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä musiikin toistamiseen tarvittavat vehkeet. Siellä voit käydä harrastamassa mopojen tai muiden pienkoneiden korjailua ja huoltoa!

Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaisista asioista tiedotamme sosiaalisessa mediassa eli seuratkaa facebookista  Nuorisotila Tippala -sivua.

Nuorisotoimen infoboksi

Nuorisotoimen yhteystiedot:

Nuoriso-ohjaaja Heidi Hietala

040 5929 281

heidi.hietala@muonio.fi

Etsivä nuorisotyöntekijä Sanna-Mari Pöyry

040 489 5167

sanna-mari.poyry@muonio.fi