Nuoriso

Vapaa-aika

Nuorisotila Tippala

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kesäloman aikana käytössä kesän aukioloajat:

  • tiistaisin ja torstaisin klo 17-21

Tervetuloa kaikki 2011 syntyneet ja sitä vanhemmat nuoret!

Nuorisotila Tippala ja henkilöstö

Nuorisotila Tippala sijaitsee keskellä kylää osoitteessa Pirkantie 2, 99300 Muonio.

Tippalan aukioloajat lukuvuoden aikana (elokuu-toukokuu):

  • tiistaisin klo 17-21 peruskoulun päättäneille
  • torstaisin klo 17-21 yläkoululaisille ja peruskoulun päättäneille
  • perjantaisin klo 17-21 yläkoululaisille

 

Tippalan aukioloajat kesäisin (kesäkuu-heinäkuu):

  • tiistaisin klo 17-21 yläkoululaisille ja peruskoulun päättäneille
  • torstaisin klo 17-21 yläkoululaisille ja peruskoulun päättäneille

 

Tippalaan ovat lämpimästi tervetulleet kaikki yli 13-vuotiaat nuoret. Ohjaajana toimivat nuorisopalveluiden työntekijät. Nuorisotila Tippalan tiloista ja toiminnasta vastaa nuorisovastaava.

Nuorisotila Tippala on muoniolaisten nuorten olohuone, jonne kaikki ovat tervetulleita. Tippalassa voit viettää aikaasi kavereiden kanssa hengaillen. Meillä voit pelata pleikkaria tai xboxia, biljardia tai pingistä sekä monia erilaisia lautapelejä! Oman musiikin kuuntelua varten meillä on kunnolliset musiikkivehkeet. Tippalassa on langaton verkko omille laitteille, sekä viisi todella tehokasta tietokonetta kaikkien käytössä. Normaalien aukioloaikojen lisäksi Tippalassa järjestetään monia erilaisia teemailtoja ja tapahtumia. Nuorisotilat ja sen piha-alueet ovat täysin päihteettömät, myös päihteiden hallussapito on kielletty. Ongelmatilanteissa olemme aina yhteydessä nuorten vanhempiin sekä tarvittaessa viranomaisiin. Meillä on käytössä nollatoleranssi niin henkisen kuin myös fyysisen väkivallan suhteen. Nuorisotila Tippalan säännöt luettavissa tästä.

Keskikerroksen bänditilat ovat vapaasti muoniolaisten käytettävissä. Kuka tahansa voi perustaa bändin, tai käydä vaikka yksinään soittelemassa. Bänditilaa voivat varata myös muoniolaiset aikuiset olemalla yhteydessä nuorisovastaavaan.

Bänditilasta löytyy nyt myös digitila! Digitilassa on käytettävissä kuusi raskaaseen pelikäyttöön soveltuvaa tietokonetta. Keskimmäisen kerroksen voit varata sovitusti vaikka cs:go-tiimillenne harjoitustilaksi tai opiskelua varten.

Kellarikerroksesta Tippalasta löytyy hyvin varusteltu mopopaja. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat perustyökalut, jotka olemme saaneet paikallisilta yrityksiltä lahjoituksena. Kalustoon kuuluu myös jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä musiikin toistamiseen tarvittavat vehkeet. Siellä voit käydä harrastamassa mopojen tai muiden pienkoneiden korjailua ja huoltoa!

Ajankohtaisista asioista tiedotamme sosiaalisessa mediassa!

Nuorisopalveluiden yhteystiedot

Nuorisovastaava Heidi Pouttu

040 5929 281

Nuorisotyöntekijä-kirjastovirkailija Vertti Barkholm

040 489 5193

Nuorisotyöntekijä Vertti Barkholm

sähköpostit: etunimi.sukunimi@muonio.fi