Nuoriso

Nuorisotila Tippala

Nuorisotila Tippala

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Muonion kunnan nuorisotila Tippala sijaitsee keskellä kylää osoitteessa Pirkantie 2, 99300 Muonio.

Tippala on auki lukuvuoden aikana tiistaisin klo 16-20, torstaisin ja perjantaisin klo 17-21 sekä extra-lauantaisin 28.9., 19.10. ja 23.11. klo 17-23.

Tippalaan ovat lämpimästi tervetulleet kaikki yli 13-vuotiaat nuoret. Ohjaajana toimivat nuorisotoimen työntekijät.

5-6 luokkalaisten oma Tippala-iltapäivä järjestetään kouluvuoden aikana tiistaisin klo 15-16:30, ohjelmassa vapaata hengailua, pelailua, askartelua, välipalan tekoa ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Nuorisotilat ja sen piha-alueet ovat täysin päihteettömät, myös päihteiden hallussapito on kielletty. Ongelmatilanteissa olemme aina yhteydessä nuorten vanhempiin sekä tarvittaessa viranomaisiin.

Nuorisotila Tippala on muoniolaisten nuorten olohuone, jonne kaikki ovat tervetulleita. Meillä on käytössä nollatoleranssi niin henkisen kuin myös fyysisen väkivallan suhteen. Tippalassa voit viettää aikaasi kavereiden kanssa hengaillen. Meillä voi pelata pleikkaria tai xboxia, biljardia tai pingistä sekä monia erilaisia lautapelejä! Oman musiikin kuuntelua varten meillä on kunnolliset musiikkivehkeet. Tippalassa on langaton verkko omille laitteille, sekä yksi yhteinen tietokone.

Keittiöstä löytyy myös tarvittavat välineet pienimuotoisten eväiden valmistamiseen sekä kahvin tirauttamiseen. 

Normaalien aukioloaikojen lisäksi Tippalassa järjestetään monia erilaisia teemailtoja ja tapahtumia mm. Yötön Yö -tapahtuma, jolloin valvotaan porukalla pelaten ja katsellen elokuvia!

Keskikerroksen bänditilat ovat vapaasti muoniolaisten käytettävissä. Kuka tahansa voi perustaa bändin, tai käydä vaikka yksinään soittelemassa. Tule juttelemaan Heidin kanssa niin etsitään sopiva aika! Bänditilaa voivat varata myös muoniolaiset aikuiset, jos soittointoa löytyy, mutta ei välineitä omasta takaa.

Kellarikerroksesta Tippalasta löytyy MOP-hankkeen kanssa yhteistyössä tehty mopopaja. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat perustyökalut, jotka olemme saaneet paikallisilta yrityksiltä lahjoituksena. Kalustoon kuuluu myös jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä musiikin toistamiseen tarvittavat vehkeet. Siellä voit käydä harrastamassa mopojen tai muiden pienkoneiden korjailua ja huoltoa!

Ajankohtaisista asioista tiedotamme sosiaalisessa mediassa.

Nuorisotoimen infoboksi

Nuorisosihteeri Heidi Hietala

040 5929 281

Nuorisotyöntekijä-kirjastovirkailija Vertti Barkholm

040 489 5193

Etsivä nuorisotyöntekijä Tauno Räsänen

040 489 5167

sähköpostit: etunimi.sukunimi@muonio.fi