Nuoriso

Nuorten työllistäminen

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Muonion kunta tarjoaa kesätöitä paikkakuntalaisille nuorille taas kesällä 2021!

 

Muonion kunta tarjoaa kesätyöpaikkoja n. 20:lle muoniolaiselle koululaiselle kahden viikon jaksoiksi kesäisin. Töitä voivat hakea vuosina 2002-2004 syntyneet nuoret, joista ensisijaisina työn saajina ovat vuonna 2003 syntyneet.

Kesätyöpaikkoihin hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta. Hakuaika on 9.3.-6.4.2020 klo 16.00 mennessä. Valitse ensisijaiseksi hakutoiveeksi se työpaikka, johon mieluiten haluat.  Valitse myös varatoiveeksi yksi työpaikka siltä varalta, että ensisijainen hakukohde on jo täynnä.

Kesätöiden tehtäväkuvaukset ja ajankohdat löydät täältä.

Valinnoista ilmoitetaan viimeistään viikolla 19 hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiin. Myös kesätyöpaikkaa ilman jääneille hakijoille ilmoitetaan päätös.

Kesätöiden hakeminen Kuntarekryn kautta

Kesätöitä haetaan kirjautumalla Kuntarekryn rekrytointijärjestelmään, jonne hakijan tulee rekisteröityä. Järjestelmään luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ja ne tulee säilyttää huolellisesti.

Kirjaudu sisään. Täytä hakulomake huolellisesti. Hakemukseen voi halutessaan liittää esimerkiksi CV:n ja todistusjäljennökset. Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta “Lähetä hakemus”. Tämän jälkeen avautuu näkymä, jossa lukee “Hakemuksen lähetys onnistui”. Tämä on merkki siitä, että hakemus on työnantajan käytettävissä. Hakijan sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistus hakemuksen tallentumisesta Kuntarekry-järjestelmään. Jos viestiä ei tule muutaman tunnin kuluessa, kannattaa tarkistaa sähköpostilaatikon roskapostikansio.

Lisätietoja kesätöiden hakemisesta nuorisotoimesta.

Nuorisotoimen infoboksi

Nuorisosihteeri Heidi Hietala

040 5929 281

Etsivä nuorisotyöntekijä Sanna-Mari Pöyry

040 489 5167

sähköpostit: etunimi.sukunimi@muonio.fi