Vapaa-aika

Kyläpirtti

Kyläpirtti

Muoniossa toteutettiin Tunturi-Lapin Leader ry:n rahoittama Kyläpirtti Muonioon – hanke. Hankkeen tarkoituksena oli luoda Muonion kuntakeskukseen kylän elinvoimaa, yhteisöllisyyttä ja yritteliäisyyttä lisäävä verkostoitumis-, kohtaamis- ja tapahtumapaikka Kyläpirtti.

Ajankohtaista

 

Kyläpirtin varauksia ei oteta vastaan jouluna 16.12.-26.12. välisenä ajankohtana. Kyseisenä ajankohtana saapuneet varaukset lisätään kalenteriin saapumisjärjestyksessä 27.12. alkaen.

 

Kyläpirtin varaaminen

Lähetä sähköposti, kylapirtti@muonio.fi

Ilmoita jo varaustiedustelua tehdessäsi

  1. Varauksen nimi ja yhteystiedot (varauksen vastuuhenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ja mahdollinen yhdistys tai muu taho, jonka nimissä varausta teet.
  2. Ajankohta: viikonpäivä, päivämäärä ja kellonaika, jolloin itse toiminta/kokous alkaa ja loppuu. Tämä aika ja antamasi varauksen nimi ilmoitetaan Kyläpirtin tapahtumakalenterissa kunnan nettisivuilla ja on kaikkien julkisesti nähtävissä.
  3. Eri varausten välille jätetään aina puolen tunnin vaihtoaika, mutta ilmoita jos toimintasi tarvitsee erityisen pitkät valmistelut / loppusiivouksen.

 

Kenelle Kyläpirtti on?

Kyläpirtti Muonioon - hankkeessa 31.8.2019 asti Kyläpirtti on varattavissa kuntaorganisaation eri toimijoille, yhdistyksille ja muille toimijoille, jotka edistävät kunnan elinvoimaa, yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja kuntalaisaktiivisuutta ja ovat tuottoa tavoittelemattomia yleishyödyllisiä toimijoita. Hankeajan jälkeen 1.9.2019 alkaen kunnanhallituksen päätöksellä (18.3.2019) tilaa tarjotaan käyttökorvausta vastaan myös esim. pienimuotoiseen yritystoimintaan. Käyttökorvaus on 20€/tunti ensimmäiseltä tunnilta ja 10€/tunti seuraavat tunnit. Tilaa ei voi varata majoitustilaksi eikä toistaiseksi esimerkiksi perhejuhliin, sillä näitä palveluita on saatavilla paikallisten yrittäjien toimesta.

Mitä Kyläpirtti mahdollistaa?

Kyläpirtin on tarkoitus tarjota yhteistyö- ja toimintamahdollisuuksia monille eri toimijoille. Tärkeänä osana on yhdistysten aktivointi sekä kuntalaisten vuorovaikutuksen, yhteistyön ja osallisuuden vahvistaminen.

Kyläpirttiä voi hyödyntää muun muassa seuraavissa:

  • Yhdistysten kokoukset
  • Tapahtumat
  • Koulutukset
  • Harrastajien kokoontumiset
  • Pienimuotoiset esitykset
  • Ryhmätoiminnat (kaikille ikäryhmille)

Varauskalenteri

Varaustilannetta voit tarkastella
Kyläpirtin omasta varauskalenterista.

 

Yhteystiedot

kylapirtti@muonio.fi

Puthaanrannantie 15 A
99300 Muonio
______________

Kyläpirtti
Pirkantie 4 B
99300 Muonio

Kyläpirtti Facebookissa

Kyläpirtin käyttäjille