Nuoriso

Kesäleirit

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen kesän 2022 päiväleireille on nyt käynnissä!

Ilmoita lapsesi mukaan leirille täyttämällä webropol-lomake, joka löytyy tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 13.5.2022.

Kesän päiväleirit 1-4 -luokkalaisille

Muonion kunnan nuorisopalvelut järjestää vuosittain kesän päiväleirit alakoululaisille lapsille. Kesällä 2022 päiväleirit järjestetään päättäville 1-4 -vuosiluokkien lapsille. Kesäleirit järjestetään pääasiassa yhtenäiskoulun tiloissa ja ympäristössä, mutta vierailemme myös Pallaksella ja mahdollisesti kunnan muissa yksiköissä. Kunta järjestää kesäleireille osallistuville sivukylillä asuville lapsille kuljetuksen.

Kesäleireillä lapset jaetaan kahteen ryhmään; 

1-2 -luokkalaisiin joiden leiripäivät ovat ensimmäisellä viikolla tiistai 7.6. ja torstai 9.6., sekä toisella viikolla maanantai 13.6., keskiviikko 15.6. ja perjantai 17.6. Toiseen ryhmään kuuluvat 3-4 -luokkalaiset joiden leiripäivät ovat ensimmäisellä viikolla maanantai 6.6., keskiviikko 8.6. ja perjantai 10.6. sekä toisella viikolla tiistai 14.6. ja torstai 16.6. Näin ollen jokaiselle osallistuvalle lapselle tulee yhteensä viisi leiripäivää kahden viikon aikana. Leirit järjestetään klo 10:00-15:00 välisenä aikana.

Leirin ohjelmaan kuuluu vuodesta riippuen erilaisia ohjattuja aktiviteetteja kuten eräilyä, kädentaitoja, ruoanlaittoa, leiriolympialaisia ja niin edelleen. Leirillä ohjaajina toimivat kunnan nuorisopalveluiden henkilöstö sekä apuohjaajina kunnan nuoret kesätyöntekijät. Lapsille tarjotaan leiripäivien aikana lämmin ruoka ja välipalaa.

Ilmoittautumisaika kesäleireille päättyy perjantaina 13.5.2022. Ilmoittautuminen kesäleireille tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake, joka löytyy tästä. Huom! Ilmoittautumislomake on täytettävä jokaisen lapsen osalta erikseen. Leirin osallistumismaksu on 20€/osallistuja. Osallistumismaksusta voi tarvittaessa neuvotella sosiaalitoimen kanssa. Ilmoittautuminen on sitova, se maksetaan käteisellä ja tasarahana ensimmäisenä leiripäivänä. Kaikista viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista perimme täyden osallistumismaksun (lasku on perintäkelpoinen). Vain lääkärintodistuksella peruutus veloitukseton.  

Vesipullon ja sopivien sisä- ja ulkovarusteiden lisäksi toivomme, että lapsella olisi leirillä mukana hattu/lakki, sisäpelikengät ja sählymaila, jos sellaisen omistaa. Tarvittaessa voi pakata mukaan myös aurinkorasvaa ja sääskimyrkkyä. Varusteita voi säilyttää leirin ajan koulun tiloissa. Kaikille ilmoittautuneille lähetämme vielä leirikirjeen sähköpostitse, jossa on tarkempia tietoja leirin sisällöstä. 

Nuorisotoimen yhteystiedot

Nuorisosihteeri Heidi Pouttu

040 5929 281

Nuorisotyöntekijä-kirjastovirkailija Vertti Barkholm

040 489 5193

sähköposti: etunimi.sukunimi@muonio.fi