Kulttuuritapahtumat

Ajankohtaiset kulttuuritapahtumat

 

Absolute Girls 12.9. klo 20.00 Muonion kirkossa

Nyt sellot soi Muonion kirkossa! Elegantti selloduo Absolute Girls esiintyy konsertissa Muonion kirkossa keskiviikkona 12.9. klo 20. Sellistit Seeli Toivio ja Helena Plathán esittävät mm. J. S. Bachin, Kraftin, Saint-Saensin ja Järnefeltin kaunista sellomusiikkia. He myös laulavat konsertissa, ja improvisaatiotakin sekä jopa sähköselloja on luvassa. Lämpimästi tervetuloa syyskuiseen selloiltaan. Ohjelma 15€, käteisen lisäksi käy myös kortit. Konsertissa on myynnissä taiteilijain CD-levyjä. Yhteistyössä Hotelli Harriniva ja Muonion kulttuuritoimi.

Kittilän kirjoittajaryhmän vierailu 24.9. klo 18.00 Muonion kirjastossa

Avoin kirjoittajaryhmä saapuu Muonioon esiintymään. Luvassa runoja ja lyhyttä proosaa kirjallisuuden ystäville. Ryhmän toinen antologia Kittilän kuusi on saapunut juuri painosta ja osa sen teksteistä kuullaan Muonion kirjastossa.

Avoin kirjoittajaryhmä on kokoontunut marraskuusta 2016 lähtien pääosin Kittilän kirjastossa ja esiintynyt Kittilän tapahtumissa ja viimeksi Rovaniemen Wanhojen markkinoiden Runokönkäässä elokuussa. Ryhmän ensimmäinen antologia Vaara vai.. tai tunturi julkaistiin viime vuonna yhdessä pohjoiskarjalaisen Koillinen Pielisjoen kirjoittajatehdas -ryhmän kanssa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Kulttuuri

Yhteystiedot

Muonion kulttuuritoimi

Pirkantie 3
PL  52
99301 Muonio

Paula Löppönen
Kirjastonjohtaja-kulttuuriohjaaja
paula.lopponen@muonio.fi