Nuoriso

Vapaa-aika

Nuorisokortti

Muonion kunnan nuorisopalvelut on ottanut Nuorisokortti -järjestelmän käyttöön 1.2.2024. Jokaisen nuorisopalveluiden toimintoihin (viikoittaiset tila-illat, tapahtumat, harrastukset, leirit, retket jne.) osallistuvan nuoren tulee täyttää Nuorisokortti -henkilötietolomake. Lomakkeen allekirjoittaa virallinen huoltaja sekä nuori itse. Allekirjoituksellaan niin huoltaja kuin myös nuori hyväksyvät lomakkeessa esiin tulleet asiat.  Nuoren tiedot kerätään nuorisopalveluiden omistamaan henkilötietorekisteriin, missä niitä säilytetään kolme vuotta. Nuorisokortin -henkilötietolomakkeen tietoja käytetään vain tietosuojeselosteessa ilmenevällä tavalla tilanteen niin vaatiessa.

Nuorisopalveluiden järjestämissä tapahtumissa ja kaikissa toiminnoissa noudatetaan Suomen lakia, nuorisolakia ja yleisiä järjestyssääntöjä. Toiminta on aina täysin päihteetöntä. Mikäli nuori käyttäytyy tavalla, joka rikkoo edellä mainittuja sääntöjä tai muuten käyttäytyy sopimattomasti tai muita loukaten on nuorisopalveluiden henkilöstö aina yhteydessä nuoren huoltajaan sekä tarvittaessa viranomaisiin. Nuorisopalveluiden henkilöstöllä on lain asettama ilmoitusvelvollisuus (Lastensuojelulaki 13.4.2007/417, §25) huolta aiheuttavissa tilanteissa. Nuorisopalveluiden järjestämät tapahtumat voivat olla maksullisia (mainitaan aina erikseen mainostuksen yhteydessä) ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden osallistumismaksun (vain lääkärintodistuksella peruutus veloitukseton).

Nuorisokortti -henkilötietolomakkeen voit tulostaa itsellesi tästä. Lomakkeita on saatavilla myös nuorisotila Tippalasta sen aukioloaikoina sekä koulunuorisotila Reiviluolasta koulupäivisin.

Nuorisokortti -henkilötietolomakkeeseen liittyvä tietosuojaseloste on nähtävillä nuorisotila Tippalassa (os. Pirkantie 2, 99300 Muonio) sekä sähköisesti tässä.

Nuorisopalveluiden yhteystiedot

Nuorisovastaava Heidi Pouttu

040 5929 281

Nuorisovastaava Heidi Pouttu

 

sähköpostit: etunimi.sukunimi@muonio.fi