Vapaa-aika

Kansalaisopisto

Kansalaisopisto

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kansalaisopiston kurssit on keskeytetty koronaepidemian varotoimenpiteenä. Myös kansalaisopiston kevätjuhla on peruttu. Osa kursseista voi jatkua etäopetuksena. Opettajat ottavat yhteyttä kurssilaisiin, jos kurssi jatkaa etäopetuksena. 

Sivistyslautakunnan päätöksen mukaan koronaviruksen takia keskeytyneiden kansalaisopiston kurssien maksuja ei lähtökohtaisesti hyvitetä. Jos yksittäinen maksuhyvitys olisi yli 15 euroa, maksu voidaan hyvittää ensi kauden vastaavan kurssin maksusta. Rahapalautuksia ei tehdä. Yli 15 euron maksuhyvityksiä on Särkijärven kuntojumpassa, rumputunneilla sekä kirkonkylän, Kerässiepin ja Kihlangin puutyökursseilla.

Täältä löytyy kunnan uusin koronatiedote.

Koko lukuvuoden kestävillä kursseilla ilmoittaudutaan samalla sekä syys- että kevätkaudelle. Mikäli opiskelija ei jatka opiskelua keväällä, tulee siitä ilmoittaa kansalaisopiston toimistoon viimeistään 7.1.2020. Kevään uudet ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään 7.1.2020.

Smartum-setelit eivät käy enää maksuvälineenä kansalaisopistossa 1.1.2020 alkaen.

Muonion kansalaisopisto on perustettu vuonna 1984, mistä saakka se on järjestänyt opetusta vapaata sivistystyötä koskevan sääntelyn mukaisesti. Kansalaisopistossa järjestetään kursseja paikallinen kulttuuri huomioiden ja perinteitä kunnioittaen. Kansalaisopisto ottaa mielellään vastaan ehdotuksia opiskelijoita kiinnostavista kursseista.

Keväisin järjestetään näyttely, jossa on esillä lukuvuoden aikana valmistuneita töitä. Musiikin- ja tanssinopiskelijat myös esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Kansalaisopiston toiminnasta, opetuksesta, alkavista kursseista sekä mahdollisista muutoksista kurssitietoihin tiedotetaan Facebookin, kunnan kotisivujen, Luoteis-Lapin kuntatiedotteen ja kuntakeskuksen ilmoitustaulujen kautta.

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston toimisto
Puthaanrannantie 15
(B-talo, toinen kerros)
99300 MUONIO
kansalaisopisto@muonio.fi

sivistystoimenjohtaja
Merikki Lappi
merikki.lappi@muonio.fi
p. 040 489 5160

toimistosihteeri
Mari Pöyskö
mari.poysko@muonio.fi
p. 040 353 3424

Toimisto on avoinna ma-pe klo 8.30-15.30