Kansalaisopisto

Ajankohtaista

Kursseille ilmoittautuminen

Suosittelemme ilmoittautumaan kursseille netissä. Myös puhelimitse voi ilmoittautua numeroon 040 353 3424. Kursseille ei voi ilmoittautua sähköpostitse, ääniviestillä tai tekstiviestillä.

Opintosetelit

Opetushallitus on myöntänyt Muonion kansalaisopistolle opintoseteliavustusta. Työttömät, oppimisvaikeuksia kokevat, eläkkeellä olevat sekä senioriväestö (63-vuotiaat ja vanhemmat) voivat anoa opintoseteliä ilmoittautumisen yhteydessä netissä Opintosetelianomus-kohdassa tai puhelimitse. Opintoseteleitä ei voi käyttää taiteen perusopetukseen kuuluvilla kursseilla eikä niillä voi maksaa materiaalimaksuja. Opintoseteleitä jaetaan enintään kaksi henkilöä kohden/lukuvuosi. Opintoseteli on arvoltaan 10 euroa.

Muonion kansalaisopisto on perustettu vuonna 1984, mistä saakka se on järjestänyt opetusta vapaata sivistystyötä koskevan sääntelyn mukaisesti. Kansalaisopistossa järjestetään kursseja paikallinen kulttuuri huomioiden ja perinteitä kunnioittaen. Kansalaisopisto ottaa mielellään vastaan ehdotuksia opiskelijoita kiinnostavista kursseista.

Keväisin järjestetään näyttely, jossa on esillä lukuvuoden aikana valmistuneita töitä. Musiikin- ja tanssinopiskelijat myös esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Kansalaisopiston toiminnasta, opetuksesta, alkavista kursseista sekä mahdollisista muutoksista kurssitietoihin tiedotetaan Facebookin, kunnan kotisivujen, Luoteis-Lapin kuntatiedotteen ja kuntakeskuksen ilmoitustaulujen kautta.

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston toimisto
Puthaanrannantie 15
(B-talo, toinen kerros)
99300 MUONIO
kansalaisopisto@muonio.fi

sivistystoimenjohtaja
Merikki Lappi
merikki.lappi@muonio.fi
p. 040 489 5160

toimistosihteeri
Mari Pöyskö
mari.poysko@muonio.fi
p. 040 353 3424

Toimisto on avoinna ma-pe klo 8.30-15.30