Kansalaisopisto

Ajankohtaista

Kevätlukukausi alkaa

Kansalaisopiston kevätlukukausi käynnistyy viikolla 3. Koko kevään kestävien kurssien viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 7.1. Syksyllä koko lukuvuoden kestäville kursseille ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua keväälle erikseen.

Huom. Muskarit ja Olgan tanssikurssit alkavat ennakkotiedoista poiketen jo viikolla 2. Myös muskareiden paikka ja viikonpäivä ovat vaihtuneet: muskarit pidetään seurakuntakodilla maanantaisin 7.1. alkaen. Särkijärven kuntojumppa alkaa 7.1. ja Kihlangin kuntojumppa 10.1. Kätkäsuvannon terveysliikunta alkaa 16.1.

Kevätlukukauden uusia kursseja ovat Inspiraatiota perintheestä - ja perhonsidontakurssit.

Muonion kansalaisopisto on perustettu vuonna 1984, mistä saakka se on järjestänyt opetusta vapaata sivistystyötä koskevan sääntelyn mukaisesti. Kansalaisopistossa järjestetään kursseja paikallinen kulttuuri huomioiden ja perinteitä kunnioittaen. Kansalaisopisto ottaa mielellään vastaan ehdotuksia opiskelijoita kiinnostavista kursseista.

Keväisin järjestetään näyttely, jossa on esillä lukuvuoden aikana valmistuneita töitä. Musiikin- ja tanssinopiskelijat myös esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Kansalaisopiston toiminnasta, opetuksesta, alkavista kursseista sekä mahdollisista muutoksista kurssitietoihin tiedotetaan Facebookin, kunnan kotisivujen, Luoteis-Lapin kuntatiedotteen ja kuntakeskuksen ilmoitustaulujen kautta.

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston toimisto
Puthaanrannantie 15
(B-talo, toinen kerros)
99300 MUONIO
kansalaisopisto@muonio.fi

sivistystoimenjohtaja
Merikki Lappi
merikki.lappi@muonio.fi
p. 040 489 5160

toimistosihteeri
Mari Pöyskö
mari.poysko@muonio.fi
p. 040 353 3424

Toimisto on avoinna ma-pe klo 8.30-15.30