Vapaa-aika

Kansalaisopisto

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Koko lukuvuoden kestävillä kursseilla ilmoittaudutaan samalla sekä syys- että kevätkaudelle. Mikäli opiskelija ei jatka opiskelua keväällä, täytyy siitä ilmoittaa kansalaisopiston toimistoon viimeistään 7.1.2021. Kevään uudet ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään 7.1.2021.

Smartum-setelit eivät käy enää maksuvälineenä kansalaisopistossa 1.1.2020 alkaen.

Muonion kansalaisopisto on perustettu vuonna 1984, mistä saakka se on järjestänyt opetusta vapaata sivistystyötä koskevan sääntelyn mukaisesti. Kansalaisopistossa järjestetään kursseja paikallinen kulttuuri huomioiden ja perinteitä kunnioittaen. Kansalaisopisto ottaa mielellään vastaan ehdotuksia opiskelijoita kiinnostavista kursseista.

 Keväisin järjestetään näyttely, jossa on esillä lukuvuoden aikana valmistuneita töitä. Musiikin- ja tanssinopiskelijat myös esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Kansalaisopiston toiminnasta, opetuksesta, alkavista kursseista sekä mahdollisista muutoksista kurssitietoihin tiedotetaan Facebookin, kunnan kotisivujen, Luoteis-Lapin kuntatiedotteen ja kuntakeskuksen ilmoitustaulujen kautta.

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston toimisto
Puthaanrannantie 15
(B-talo, toinen kerros)
99300 MUONIO
kansalaisopisto@muonio.fi

sivistystoimenjohtaja
Merikki Lappi
merikki.lappi@muonio.fi
p. 040 489 5160

toimistosihteeri
Mari Pöyskö
mari.poysko@muonio.fi
p. 040 353 3424

Toimisto on avoinna ma-pe klo 8.30-15.30