Vapaa-aika

Kansalaisopisto

Kansalaisopisto

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kansalaisopiston ilmoittautuminen lukuvuoden 2023-2024 kursseille alkaa keskiviikkona 9.8.2023 klo 12.00.

Tässä linkki ilmoittautumiseen.

Kirjasto- ja kulttuuripalveluiden sekä kansalaisopiston asiakaskysely ja asiakasraatiin ilmoittautuminen

Etsimme kaikenikäisiä aktiivisia kuntalaisia asiakasraatiin vaikuttamaan ja kehittämään kirjasto- ja kulttuuripalveluiden sekä kansalaisopiston toimintaa. Kokoonnumme 2-4 kertaa vuodessa ja käsittelemme ennalta määriteltyjä kehittämis- tai arviointiteemoja. Otamme mukaan 15 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan, jäsenenä pääset testaamaan kulttuuripalveluiden järjestämiä Muonion kuntaan sijoittuvia tapahtumia maksutta vuoden ajan sekä saat osallistua myös valitsemallesi kansalaisopiston kurssille maksutta (mahdolliset materiaalikulut jäävät osallistujan korvattavaksi).

Mukaan pääset ilmoittautumalla oheisesta linkistä

Keräämme samalla linkillä vastauksia myös asiakaskyselyyn. Jos et halua mukaan asiakasraatiin, autathan meitä palveluiden kehittämisessä ja vastaa lyhyeen (10min) kyselyyn.

Muonion kansalaisopisto on perustettu vuonna 1984, mistä saakka se on järjestänyt opetusta vapaata sivistystyötä koskevan sääntelyn mukaisesti. Kansalaisopistossa järjestetään kursseja paikallinen kulttuuri huomioiden ja perinteitä kunnioittaen. Kansalaisopisto ottaa mielellään vastaan ehdotuksia opiskelijoita kiinnostavista kursseista.

 Keväisin järjestetään näyttely, jossa on esillä lukuvuoden aikana valmistuneita töitä. Musiikin- ja tanssinopiskelijat myös esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

Kansalaisopiston toiminnasta, opetuksesta, alkavista kursseista sekä mahdollisista muutoksista kurssitietoihin tiedotetaan Facebookin, kunnan kotisivujen, Luoteis-Lapin kuntatiedotteen ja kuntakeskuksen ilmoitustaulujen kautta.

Kansalaisopisto

Kansalaisopiston toimisto
Puthaanrannantie 15
(B-talo, toinen kerros)
99300 MUONIO
kansalaisopisto@muonio.fi

sivistysjohtaja
Päivi Rantakokko
paivi.rantakokko@muonio.fi
p. 040 489 5160

hallintosihteeri
Heikki Tuikka
heikki.tuikka@muonio.fi
p. 040 353 3424

kulttuurivastaava
Paula Löppönen
paula.lopponen@muonio.fi
p. 040 489 5110

kulttuuri- ja vapaa-aikatuottaja
Elina Huttunen
elina.huttunen@muonio.fi
p. 040 137 4373


Toimisto on avoinna ma-pe klo 8.30-15.30