Varhaiskasvatus

Kasvatus

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Esiopetuksen tiloissa Herukassa järjestetään täydentävää varhaiskasvatusta eskareille  ja aamu- ja iltapäivätoimintaa 1-2-luokkalaisille koululaisille.

Esikoululaisilla toiminta on täydentävää varhaiskasvatusta ja toimii varhaiskasvatuksen käytäntöjen mukaisesti. Esiopetus ikäiset hakevat toimintaan edaisyn kautta- Varhaiskasvatus lomakkeella.

Koululaisten (1-2-lk.) aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan edaisyn kautta (koululaisen aamu- ja iltapäivätoiminta hakemuksella). Päätökset lasten ottamisesta toimintaan tekee varhaiskasvatusvastaava. Lapset otetaan aamu- ja iltapäivätoimintaan yhdenvertaisin perustein ilmoittautumisjärjestyksessä. Vanhemmat sitoutuvat toimintaan lukukaudeksi kerrallaan.

Toiminnan varaukset tehdään DaisyFamily -palvelun kautta. Voitte ladata sovelluksen puhelimeenne ja ottaa sen heti käyttöön.

Iltapäivätoiminnasta on mahdollista käydä koulun kerhoissa.

Asiakasmaksut

Herukan toiminta on maksullista.

Esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen asiakasmaksut määräytyvät varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen mukaisesti. Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan maksut alla olevan taulukon mukaan.

Koululaisten asiakasmaksut
1-5 pv        25 €/kk
6-10 pv      40 €/kk
11-15 pv    60 €/kk
yli 15 pv     80 €/kk

Aamu- ja iltapäivätoiminnan maksuista voi hakea vapautusta sosiaalitoimen lausunnolla. Päätöksen maksusta vapauttamisesta tekee sivistyslautakunta.

Päivärytmi

Aamupala tarjotaan lapsille, jotka tulevat toimintaan klo 8.15 mennessä. Aamupalan lisäksi aamulla on ohjelmassa vapaata leikkiä ja pelailua sisällä. Lopuksi siirrytään ulkoilemaan ja odottamaan opetuspäivän alkamista klo 8.30-8.45. Iltapäivällä ulkoillaan, leikitään, pelaillaan ja tehdään läksyt sekä syödään välipala.

 

Aamu- ja iltapäivätoiminnan väen saat kiinni seuraavasta numerosta: 040 489 5163

Tervetuloa toimintaan mukaan, Avoinna klo 7.30-8.30 ja klo 12.40-17.15 välisenä aikana!