Perusopetus

Kasvatus

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Muonion kunnassa on käytössä huoltajien uusi DaisyFamily-sovellus päivittäiseen asiointiin huoltajien ja varhaiskasvatuksen välillä. Voitte ladata sovelluksen ja ottaa sen heti käyttöön.

DaisyFamily löytyy täältä.

Esikoulun tiloissa järjestetään aamu- ja iltapäivätoimintaa esikoululaisille ja 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksen saaneille oppilaille. Esikoululaisilla toiminta on varhaiskasvatusta ja toimii varhaiskasvatuksen käytäntöjen mukaan.

Toimintaa järjestetään klo 7.30-8.30 ja klo 12.40-17.15 välisenä aikana. Toiminta on maksullista ja sisältää aamu- ja välipalan, tapaturmavakuutuksen ja toimintamateriaalin. Aamupala tarjotaan lapsille, jotka tulevat toimintaan klo 8.15 mennessä. Aamupalan lisäksi aamulla on ohjelmassa vapaata leikkiä ja pelailua sisällä. Lopuksi siirrytään ulkoilemaan ja odottamaan koulupäivän alkamista klo 8.30-8.45. Iltapäivällä ulkoillaan, leikitään, pelaillaan ja tehdään läksyt sekä syödään välipala. Iltapäivätoiminnasta on mahdollista käydä koulun kerhoissa.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan eDaisyn kautta. Päätökset lasten ottamisesta toimintaan tekee varhaiskasvatuksenvastaava. Lapset otetaan aamu- ja iltapäivätoimintaan yhdenvertaisin perustein ilmoittautumisjärjestyksessä. Vanhemmat sitoutuvat toimintaan lukukaudeksi kerrallaan. Toiminnan varaukset tehdään DaisyFamily -palvelun kautta.

Asiakasmaksut
1-5 pv        25 €/kk
6-10 pv      40 €/kk
11-15 pv    60 €/kk
yli 15 pv     80 €/kk

Aamu- ja iltapäivätoiminnan maksuista voi hakea vapautusta sosiaalitoimen lausunnolla. Päätöksen maksusta vapauttamisesta tekee sivistyslautakunta.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan väen saat kiinni seuraavasta numerosta: 040 489 5163

Tervetuloa toimintaan mukaan!

Yhtenäiskoulun yhteystiedot

Muonion yhtenäiskoulu
Opintie 8
99300 Muonio

Perusopetuksen rehtori
Jonne Lehto
040 489 5190

Apulaisjohtaja
Saila Leukumaa-Autto
040 489 5137

Toimistosihteeri
Ines Piirainen
040 489 5124

Sähköpostit
etunimi.sukunimi@muonio.fi

 

 

Muonion yhtenäiskouluun oppilaaksi ilmoittautuminen

ilmoittaumislomake toimitetaan Muonion yhtenäiskoululle toimistosihteerille.

Tärkeät linkit

Oppilaiden ja huoltajille käyttöön:

Wilma
eDaisy