Harri Kuusijärvi ja Arttu Nieminen, visuaalinen harmonikkakonsertti

Tapahtumat

Harri Kuusijärvi ja Arttu Nieminen, visuaalinen harmonikkakonsertti

12.04.2024 - 12.04.2024

19:00 - 20:30

Opintie 8, Yhtenäiskoulun auditorio

10€

Katso sijainti kartalta (Google Maps). Linkki ohjaa Google Maps-palveluun. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Vuoden 2023 harmonikkataiteilijan Harri Kuusijärven harmonikka & live-elektroniikka yhdistettynä maditaiteilija Arttu Niemisen visuaaleihin.

 

Kun Harri soittaa harmonikkaa, ihmiset on kummissaan. Vuoden harmonikkataiteilijaksi 2023 valittu pellolaislähtöinen Kuusijärvi on uuden harmonikkamusiikin omaleimaisimpia tekijöitä. Hän on tunnettu ennakkoluulottomista projekteistaan, jotka laajentavat perinteisiä käsityksiä siitä, mihin kaikkeen harmonikka voi soittimena taipua. Kuusijärvi on noteerattu muun muassa Teosto-palkintoehdokkuudella vuonna 2020 ja Vuoden Klassinen -ehdokkuudella Emma Gaalassa 2021. Sooloesityksessään Kuusijärvi vie kuulijan harmonikkamusiikin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin.

Arttu Nieminen on Rovaniemellä asuva ohjaaja ja mediataiteilija, jonka teosten lähtökohtana on arktinen luonto. Välillä luonto näyttäytyy hänelle omana tiedostavana olionaan, toisinaan taas mystisenä rajapintana näkyvän ja näkymättömän välillä. Konsertissa yhdistyy Harri Kuusijärven upea harmonikkamusiikki Arttu Niemisen visuaaliseen taiteeseen.


Kerro kaverille: Jaa Facebookissa. Linkki avautuu uuteen välilehteen Jaa Twitterissä. Linkki avautuu uuteen välilehteen

Takaisin