Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Autokirjastonhoitaja

huhti 17. 2024 12:40 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan haetaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen autokirjastonhoitajaa.

Muonion kuntaan haetaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen autokirjastonhoitajaa.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Tule töihin mukavaan työyhteisöön - haemme Yhteispohjoismaiseen kirjastoautoon asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta kirjastoalan ammattilaista autokirjastonhoitajan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yhteispohjoismainen kirjastoauton reiteillä pääset mm. Kilpisjärven ja Pohjois-Norjan upeisiin maisemiin. Kirjastoauto toimii yhteistyössä Suomen, Norjan ja Ruotsin rajakuntien Muonion, Enontekiön, Kautokeinon ja Pajalan kanssa. Kirjastoautossa on aineistoa suomeksi, norjaksi, ruotsiksi ja pohjoissaameksi. Työaikaan sisältyy säännöllistä iltatyötä ja työ edellyttää yöpymistä reitillä noin kerran viikossa työnantajan järjestämässä hotellimajoituksessa. Autokirjastonhoitaja työskentelee noin 50% työajasta auton reiteillä kirjastoautonkuljettaja-virkailijan työparina ja 50% työajasta on käytettävissä muihin kirjastoammatillisiin tehtäviin Muonion kunnankirjastolla sijaitsevalla toimipisteellä.

Työnkuva sisältää asiakas- ja tietopalvelua, kokoelmatyötä, aineistohankintaa sekä luettelointia. Työskentelet lukemisen edistämisen parissa ja työhön sisältyy esimerkiksi kirjavinkkausta, satutunteja ja kirjastonkäytönopetuksia. Työssäsi toimit myös kirjastoauton johtokunnan sihteerinä. Vastaat kirjastoauton tiedottamisesta ja tilastoinnista sekä suunnittelet aikatauluja yhteistyössä auton muun henkilöstön kanssa. Pääset myös suunnittelemaan sekä toteuttamaan tapahtumia.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Ruotsin tai norjan kielitaito katsotaan eduksi. Pohjoissaamen kielitaito katsotaan erityiseksi ansioksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR042 +TVA) ja on 2964,41€. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, viikkotyöaika on 36,25t (toimistotyöaika). Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, huomioimme myös muut hakemukset. Työ alkaa 3.6.2024 tai tarvittaessa sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 6.5.2024. klo 15.00 mennessä.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pyritään järjestämään viikolla 20.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kirjastonjohtaja Paula Löppönen, puh. 040 489 5110, paula.lopponen@muonio.fi

Takaisin