Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Opettajien sijaisuudet

helmi 22. 2024 10:30 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan haetaan lyhyt- ja pitkäaikaisiin opettajasijaisuuksiin etenkin matemaattis-luonnontieteellisiä oppiaineita opettavia sijaisia perusopetukseen ja lukioon.

Muonion kuntaan haetaan lyhyt- ja pitkäaikaisiin opettajasijaisuuksiin etenkin matemaattis-luonnontieteellisiä oppiaineita opettavia sijaisia perusopetukseen ja lukioon kevätlukukauden 2024 ajaksi.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan. Tule mukaan viihtyisään työyhteisöömme.

Oppilaita perusopetuksessa luokilla 7-9 on n. 90 ja lukiossa n. 40.

Haemme ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä aineenopettajien sijaisia yhtenäiskouluumme ja lukioomme eri pituisiin sijaisuuksiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja ja etsimme joukkoomme opettajasijaista, joka omalla esimerkillään ja kiinnostuksellaan innostaa oppilaita.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan. Sijaisen esihenkilönä toimii perusopetuksen tai lukion rehtori.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista ja millä kouluasteella olet kiinnostunut sijaisuuksia tekemään sekä milloin olet käytettävissä. Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa otamme huomioon myös opiskelijat.

Tehtävään valittavan tulee toimittaa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 30.4.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset.

Takaisin