Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Sivistyspalvelujen hallintosihteeri

huhti 19. 2024 11:00 | Avoimet työpaikat

Muonion kuntaan haetaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen sivistyspalvelujen hallintosihteeriä.

Muonion kuntaan haetaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen sivistyspalvelujen hallintosihteeriä.

Muonio on Tunturi-Lapin kunta, joka latuineen ja reitteineen tarjoaa mainiot mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Tule töihin mukavaan työyhteisöön - haemme sivistyspalveluun asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta ammattilaista hallintosihteerin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäväkuvaan kuuluu monipuolisia sivistyshallinon asianhallinnan tehtäviä, asiakaspalvelua ja lisäksi mm. yleisiä toimistotehtäviä, kansalaisopiston toimistotehtäviä, maksuliikenteen ja laskutuksen hoitoa sekä tilastoinnin ja arkistohoidon tehtäviä. Työskentelet koko sivistyspalvelualueen hallintosihteerinä. Työssäsi toimit sivistyslautakunnan sihteerinä sekä olet useiden järjestelmien pääkäyttäjä.

Hallintosihteerin tehtävään valittavalta edellytetään alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK) tai ammatillista perustutkintoa tai vastaavia aikaisempia tutkintoja sekä hyvää tieto- ja viestintäteknistä osaamista. HelleWi, Wilma, Multi-Primus, Intime, CaseM ja Approval -ohjelmien käyttö, aiempi kokemus toimistotehtävistä sekä kunnallishallinnon ja kansalaisopistotoiminnan tuntemus katsotaan erityiseksi eduksi.

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää huolellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää oppimis- ja paineensietokykyä. Odotamme hakijalta asiakaspalvelu- ja tiedotusosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiuksia sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme monialaista osaamista, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta.
Palkkaus KVTES:n mukaan (TOI060, 2759,40 e/kk sis. TVA). Viikkotyöaika on 36,25t (toimistotyöaika). Esihenkilönä tehtävässä toimii sivistysjohtaja. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi 6.5.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV ja todistusjäljennökset.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pyritään järjestämään viikolla 21.

Lisätietoja tehtävästä antaa
sivistysjohtaja Päivi Rantakokko, puh. 040 489 5160.

Takaisin