Uutiset

Ajankohtaista

Muonion kulttuurikesä on tapahtumia täynnä – tervetuloa osallistumaan!

Kotiseutumuseo

touko 17. 2024 12:04 | Uutinen

Muonion kulttuuritoimi järjestää Muonion kulttuurikesää rikastuttavaa monipuolista ohjelmaa keskimäärin kerran kuukaudessa. Muonion kunnan toimesta järjestettävät tilaisuudet pidetään pääosin kirjaston, Kyläpirtin ja kotiseutumuseon pihapiireissä. Tarjonnasta tiedotetaan tarkemmin kunnan tapahtumakalenterissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Kielan piha-alueen käyttö kesätapahtumissa

Muonion kunnan omistamista alueista Kielan pihaa voi käyttää kesätapahtumien järjestämiseen sekä esimerkiksi toritilaisuuksien järjestämiseen (esim. torstaitorit). Muonion kunta ei toimi em. tilanteissa tapahtumajärjestäjänä tai -koordinaattorina, joten tapahtumajärjestäjän tulee itse huolehtia tarvittavista ilmoituksista, luvista ja muista järjestelyistä. Mikäli Kielan pihalla olevia koppeja halutaan tapahtumissa hyödyntää, voi niihin hakea avaimen Muonion työpajalta (Miljoonatie 1) aukioloaikojen puitteissa. Kopit on tarkoitettu lyhtyaikaista käyttöä varten ja kopissa ei saa varastoida tavaraa vaan koppi tulee tyhjentää sekä siivota käytön jälkeen.

Jo tiedossa olevia kesätapahtumia

Ota tästä talteen jo lukkoon lyötyjä Muonion kunnan yksin tai yhdessä järjestämiä kesätapahtumia ja tule mukaan tapahtumiimme! Muistathan ilmoittaa esim. yhdistyksesi tapahtumat myös kunnan tapahtumakalenteriin, jotta saamme Muonion alueen kesämenot kootusti kuntalaisten tietoon.

Toukokuu

to 23.5. Kansalliset dialogit

to 23.5. – pe 24.5. Muonion työpajan avoimet ovet ja kierrätystapahtuma Hanskapäivät

pe 24.5. EKO-ilta Kangosjärven kylätalolla

su 26.5. Runolle ruvetaan ja haitari soi

Kesäkuu

la 15.6. Louis Philippen näköisveistoksen julkistus ja puiston avajaiset

ma 17.6. Lastenteatterin esitys sekä Muonio 150v. juhlalaulutyöpaja kotiseutumuseolla

ti 18.6. Huutokauppa ja peräkonttikirppis

ke 19.6. Muonio Fästit 2024

Tapahtumia päivitetään kunnan tapahtumakalenteriin.

Takaisin